BAKA (50) PETORO UNUČADI ZA 3 MESECA SMRŠALA 31,5 KG: Nije vežbala nijedan sekund, jela je samo ovo i NIJEDNOM nije varala!
Foto: Daili mail/Printscreen

123dijeta

BAKA (50) PETORO UNUČADI ZA 3 MESECA SMRŠALA 31,5 KG: Nije vežbala nijedan sekund, jela je samo ovo i NIJEDNOM nije varala!

Žena -

Pošto je videla fotografiju na kojoj su bile četiri generacije njene porodice, Ana Rejes (50) , baka petoro unučadi, izgubila je 31,5 kilogram u samo tri meseca bez vežbanja, prateći jednostavan plan ishrane.

Pre nego pto je smršala veoma loše je mislila o sebi, bil aje u depresiji i nije imala samopouzdanje.

"Nisam imala nikakav društveni život, nikad nisam izlazila, nisam imala odeću koja mi je odgovarala, sve u svemu, stidela sam se svog izgleda", rekla je Ana.

Majka dvoje dece nije samo transformisala telo, nego i svoj život zahvaljujući promeni koju je napravila u ishrani prehrani, radu na sebi i čistoj odlučnosti da promeni u životu sve što joj ne odgovara.

Sve je počelo kad je pedesetogodišnja Rejes otkrila "123dijetu", koja se bazira na zdravom planu ishrane. Kad je jednom počela s planom, ostala je da istraje do kraja, ne varajući nikada.

"Kad sam počela s dijetom bila sam depresivna, a sad se osećam fantastično. Kao što bi rekli moji unuci, imam pedeset i fantastična sam", rekla je Ana.

"Mnogi ljudi veruju da biti na dijeti znači da uopšte ne smeš jesti neku hranu, ali to nije slučaj s dijetom na kojoj sam ja bila. Tokom celog procesa držala sam se voća koje sam jela za doručak, poput jabuka i jagoda, s kojima sam jela obični jogurt. Ručak se sastoji od salate s proteinima i povrćem, a večere se baziraju na mesu i ribi‚" objasnila je Ana i otkrila da nijednom nije prekršila dijetu i nije varala.

Kurir.rs/Dailymail, Foto: DailyMail

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZATEGNUTO TELO U SEDMOJ DECENIJI: Pogledajte kako Mirjana Karanović vežba u teretani!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track