MAMA, MORAM LI KAD PORASTEM DA SE VENČAM: Dečak je samo JEDNIM pitanjem spasao brak roditeljima
Foto: printscreen/instagram

OTVORIO IM OČI

MAMA, MORAM LI KAD PORASTEM DA SE VENČAM: Dečak je samo JEDNIM pitanjem spasao brak roditeljima

Žena -

"Mama, moram li se baš venčati?" - to je pitanje postavio šestogodišnji sin blogerke Džoane Venditi, a da nije znao šta će to njegovo pitanje izazvati.

Naime, te su reči podstakle majku na razmišljanje. U svom blogu napisala je da je pitanje njenog sina najpre izazvalo strah u njoj i pitala se šta je to loše u njenom braku – i je li uopše nešto loše.

"Ne, ne moraš se venčati. Možeš raditi šta god želiš, mi samo želimo da budeš srećan“, odgovorila je Džona svom sinu, na što je on sa olakšanjem rekao: „OK, dobro! Naime, ne želim da se celo vreme s nekim svađam".

U tom trenutku je Džoana hvatila koliko pasivno-agresivno ponašanje nje i njenog supruga utiče na njihovog sina. Svađaju se za svaku sitnicu i glupost – i često je atmosfera potpuno hladna. Zbog toga je majka četvoro dece - Holden ima tri mlađe sestrice, povukla crtu i napravila „reviziju“ nekoliko proteklih godina: veridba, venčanje, spontani pobačaji, problemi na poslu, zdravstveni problemi. Sve su to zajedno prošli. Međutim, njihova je veza trpela zbog toga.

Nešto je mora da promeni

Razgovarala je sa suprugom o problemu i oboje su se odmah složili da se nešto mora promeniti – inače će im brak propasti. Odlučili su da moraju ponovo da se zaljube jedno u drugo. Išli su na sastanke, našli su vremena za sebe.

"Nismo izgubili ljubav jedno prema drugome, ali ipak sada imamo sasvim novu vezu. Zakrpili smo pukotine i izgradili je na tome.

I njihovom sinu to nije promaklo: "sada je odlučio kako će se ipak jednog dana venčati, napisala je Džona.

"Naš dom nije više pun vike i svađe. Sada razgovaramo, smejemo se i pozitivno smo nastrojeni".

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tata, danas ne ideš na posao! Duša mala radi sve kako bi ćalac ostao kod kuće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track