OSIGURAJTE DOM I KANCELARIJU: Wi fi kamera za video nadzor + alarm + noćno snimanje za SAMO 5.900 din!
Foto: Promo

OSIGURAJTE DOM I KANCELARIJU: Wi fi kamera za video nadzor + alarm + noćno snimanje za SAMO 5.900 din!

Žena -

Omogućite sebi da uvek imate uvid u to šta se dešava u vašem domu ili poslovnom prostoru, gde god da se vi nalazite!

Ova super korisna WI FI kamera, koja je OVDE trenutno na VELIKOM SNIŽENJU, omogućuje vam da je postavite gde god poželite (a da je to unutra) i da kada god poželite pratite dešavanja u kući ili kancelariji ma gde da ste vi u tom momentu: preko desktop računara, laptopa i, što je najpraktičnije, preko mobilnog telefona kojim možete rotirati kameru. Preko mobilne aplikacije možete njom snimati i praviti slike, slušati šta se dešava u prostoru koji snimate. Danas je na neverovatnom sniženju – SAMO 5.900 din i možete da je poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Wi Fi kamera idealna je za poslovne prostore (restorane, vrtiće, igraonice, zlatare...), za obezbeđivanje kuće ili stana (isključivo za unutrašnju upotrebu). Ako želite da beleži sve što se snima, samo je potrebno u nju staviti memorisjku karticu. Uz karticu od npr. 8gb može snimati neprekidno čak i do 20 dana. Na istu kameru se može priključiti više ljudi, a jedan korisnik može da prati preko aplikacije do 24 kamere.

Kamera ima senzor pokreta, pa može da se postavi iznad vrata i prozora, što je pogodno leti kada su velike vrućine i kada vrata ostaju otvorena. Ukoliko neko prođe ispod kamere, uključiće se alarm. Alarm se pali u sklopu aplikacije na telefonu, što znači da će vlasnik kamere imati informaciju da je neko ušao, provalnik neće ni znati da je detektovan, a noćni mod omogućuje jednako dobru sliku bezobzira na osvetljenost same prostorije.

foto: Promo

Model: Sricam C8810, 1.3 MP

Kako instalirati kameru?

Sve što je potrebno je da imate WiFi. Postavite kameru gde želite i instalirajte na telefonu aplikaciju CamHi ili SriCam. Unesite id kamere (piše na dnu kamere) i šifru (koja se kasnije može menjati) i kamera je automatski povezana na wi fi i aplikaciju. I to je apsolutno sve!

Iskoristite ovu SJAJNU AKCIJU i osigurajte svoj dom ili poslovni prostor. Poručite wi fi kameru na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track