ARTRITIS: Ruke su je bolele i oticale joj, a onda ju je OVO spasilo!
Foto: Promo

ARTRITIS: Ruke su je bolele i oticale joj, a onda ju je OVO spasilo!

Žena -

Znate koliko mučno ume da bude kada imate artritis i kada vam ruke konstantno otiču, trnu, koliko može da vas omete u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Verujemo da ste probali sve da se rešite tog neprijatnog osećaja, ali OVO je nešto u šta se gomila ljudi kune – pogledajte OVDE!

Ako vam nikakve kreme ni gelovi nisu pomogli, onda je ovo ono što vam treba – rukavice za artritis sa nitima bakra! U pitanju su uske rukavice bez prstiju koje su neverovatno udobne za nošenje, koje uopšte ne smetaju, ne iritiraju i koje zbog bakra u sebi umanjuju neprijatnosti koje artritis nosi sa sobom. One otklanjaju umor u rukama, smanjuju bolove i poboljšavaju pokretljivost. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po HIT CENI od samo 890 rsd!

foto: Promo

Rukavice nisu debele i u njima vam neće biti vrućina. Takođe, s obzirom da poboljšavaju cirkulaciju, ove rukavice se preporučuju i ljudima koji imaju problem sa kožnim oboljenjima. Mogu da ubrzaju zarastanje rana i regeneraciju kože.

Pogledajte u sledećem videu kako izgledaju:

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i odmah poručite svoj par ruklavica za artritis sa bakrom. Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track