OSUDILI JE DA JE PRESTARA DA DOJI SINA I DA NJENO MLEKO NE VALJA: Majka (44) im   BRUTALNO odgovorila i začepila usta!
Foto: Printscreen/Facebook

NIJE MOGLA DA IM PREĆUTI

OSUDILI JE DA JE PRESTARA DA DOJI SINA I DA NJENO MLEKO NE VALJA: Majka (44) im BRUTALNO odgovorila i začepila usta!

Žena -

Stefani Džiraldi, 44-godišnja majka dvoje dečaka, na Fejsbuk stranici Mama's World otkrila je da je bila skoro naterala da odgovori ženama koje su komentarisale da je njihova prijateljica u četrdesetim godinama prestara za dojenje i da njeno mleko ne valja.

Stwfani je prvo dete dobila sa 37 godina, a drugo sa 39, tako da se može reći da nije baš mlada. Iako starija, veliki jezagovornik dojenja. Reagovala je zbog opaske da je mleko starijih mama opasno za decu i da bi bilo bolje da takve žene daju bebi adaptirano mleko.

"Sigurna sam da ste svi čuli razne opaske vezane za dojenje deteta koje ima više od dve godine, ali jeste li čuli da majka može biti prestara za dojenje? I kako njeno mleko verovatno nije dovoljno dobro za dijete, samo zbog njenih godina? Nego je po njihovom mišljenju bolje dati adaptirano mleko detetu, pored majke sa svojim mlekom?", napisala je na Fejsbuku.

U svojem postu opisala je situaciju u kojoj su dve žene komentarisale dojenje svoje starije prijateljice, dok je Stefani kraj njih dojila svoje dete.

"Okrenula sam se prema njima i dobacila im: 'Usput, imam 44 godine, sljedećeg lipnja ću imati 45 i moje mlijeko je savršeno!' Ne možete ni zamisliti izraz na njihovim licima", napisala je.

Takođe je napisala da je bio jako dobar osećaj suprotstaviti se takvim negativnim i ružnim komentarima, pre nego što je pitala za mišljenje drugih majki na stranici. Njena objava je ubrzo postala viralna, sa desecima majki koje su u komentarima pružile podršku Stefani i njenoj reakciji.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track