ZAŠTITITE NAJMILIJE: Uklonite sa poda čak i prljavštinu koju NE VIDITE!
Foto: Promo

ZAŠTITITE NAJMILIJE: Uklonite sa poda čak i prljavštinu koju NE VIDITE!

Žena -

Najopasnije je kada se prljavština na podu i ne vidi. Mislite da je sve čisto, dopuštate da vam se deca vuku po podu, a ni ne znate da se zapravo igraju u bakterijama i sakupljaju ih na koži i odeći. Verujemo da vas mrzi da non stop vučete kofu sa sobom i cedite mop. Zato su domaćice otkrile nešto mnogo praktičnije – pogledajte OVDE šta.

Kako mnoge praktične žene tvrde, jedna od najboljih stvari za čišćenje svih podnih površina je HEALTHY SPRAY MOP – čistač sa prskalicom i sopstvenim rezervoarom za tečnost! Sa njim nema bojazni od oštećenja poda, a čišćenje je brže i lakše nego sa ostalim mopovima. Sprej (tj. voda ili neka druga tečnost za održavanje koju sipate u rezervoar) se aktivira pritiskom ručice na vrhu i na taj način se kontroliše količina tečnosti koja će izaći. Donji deo može da se rotira do 360*, tako da ćete detaljno moći da očistite svaki ćošak! OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 se može kupiti na SNIŽENJU za samo 1690 rsd, a uz njega ide i mikrofber krpa vrlo jednostavna za održavanje.

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu kako funkcioniše:

Iskoristite SNIŽENJE i kupite svoj Healthy Spray Mop čistač podova pozivom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non-stop.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track