TAMARA IMA 29 GODINA I NAJBOLJA JE SVETSKA BLOGERKA: Sada živi u Engleskoj, a evo šta kaže o našoj zemlji!
Foto: Profimedia

POPULARNA ŠIROM SVETA

TAMARA IMA 29 GODINA I NAJBOLJA JE SVETSKA BLOGERKA: Sada živi u Engleskoj, a evo šta kaže o našoj zemlji!

Žena -

Njena popularnost je odavno prešla evropske granice. Devojka koja je pre nekoliko godina započela sa blogom i objavavama na "Instagramu", Tamara Kalinić, jedna je od najpopularnijih Srpkinja u svetu.

Blogerka se nedavno pozvana i na revije popularnih brendova, a odavno je smatraju jednom od najuticajnijih devojaka poreklom sa ovih prostora. Tamara godinama živi u Engleskoj, a evo šta kaže o Srbiji i kako doživljava našu zemlju.

"Mnogo sam srećna i zahvalna što dolazim iz Srbije, zato što je zaista ovde provod najbolji. Sjajno sam se provela i zaista sam srećna što imam ovaj deo sveta, kad odem iz Engleske i dođem ovde, iskusim našu hranu, naše ljude i zaista najbolji provod", rekla je Tamara koju je nedavno prestižni magazin "Vog" uvrstio u 10 najboljih svetskih blogerki.

"To je nešto neverovatno, iskreno, ni sama nisam mogla da verujem kada sam videla. Sebe ne smatram osobom koja je nešto uticajna ili moćna, uspešna, uvek razmišljam o sebi kao o Tamari Kalinić, kao što svi o sebi razmišljaju najnormalnije".

(Kurir/Blic, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track