SUPER SNIŽENJE: Prekrivač za fotelju sa 2 lica za SAMO 1.490 din!
Foto: Promo

SUPER SNIŽENJE: Prekrivač za fotelju sa 2 lica za SAMO 1.490 din!

Žena -

Dosta je bilo mučenja! Dosta ste prali i ribali fotelje po kući i uništavali ruke! Dosta je bilo stresa da se na njih nešto ne prospre zato što su svetle i dosta se na njima nahvatalo dlake vašeg ljubimca koji se linja – Couch Coat sada ima i prekrivač za fotelju – pogledajte OVDE!

Couch Coat prekrivač za fotelju je fantastičan neklizajući prekrivač koji čuva vašu fotelju od fleka kada se na njoj prospu hrana, obojena pića, kada se vaš pas ili mačka olinjaju na njoj. Materijal od kog je napravljena je prošiven mikrovlaknima i ima dva lica od kojih se oba lako mogu kombinovati sa ostalim bojama koje dominiraju u vašem domu: jedno lice je tamno braon, a drugo mlečno bele boje. Danas se ova genijalna navlaka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.490 dinara!

foto: Promo

Ovaj prekrivač za fotelju ima i dva produžetka za naslone za ruke. Ono što je najvažnije jeste da može da se pere u mašini i da se vrlo brzo suši.

Iskoristet današnju AKCIJSKU CENU i poručite svoj Couch Coat prekrivač za fotelju po super ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track