(RECEPT) OSTALO VAM JE NEKO JAJE OD VASKRSA: Evo kako da napravite namaz! Prste da poližete!
Foto: profimedia

savršeno ukusno

(RECEPT) OSTALO VAM JE NEKO JAJE OD VASKRSA: Evo kako da napravite namaz! Prste da poližete!

Žena -

Ako vam je ostalo neko jaje od Vaskrsa ili vam se više ne jede, nemojte ga bacati odmah.

Od njih možete napraviti ukusan namaz, ako im dodate sledeće namirnice:

Sastojci:

  • 1 glavicu crnog luka
  • 2 tvrdo kuvana jaja
  • 240 grama tunjevine u biljnom ulju
  • 100 grama putera
  • malo senfa
  • so, biber, limunov sok, vorčester sos, po želji

Način pripreme:

  • Luk sitno iseckajte.
  • Puter penasto umutite, a tvrdo kuvana jaja i tunjevinu sitno isecite ili izgnječite viljuškom.
  • U puter umešajte pripremljeni luk, jaja i tunjevinu.
  • Dodajte senf, so, biber, vorčester sos i malo limunovog soka.
  • Sve dobro izmešajte i stavite u frižider da se malo ohladi.

Najbolje ga je mazati na prepečen hleb.

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track