KAKO DA REŠITE  GASTRITIS, HELICOBACTER, BOL U - ŽELUCU,NADIMANJE
Foto: Promo

KAKO DA REŠITE GASTRITIS, HELICOBACTER, BOL U - ŽELUCU,NADIMANJE

Žena -

Pratite poruke svog organizma,jer SIMPTOMI kao što su

-BOL U ŽELUCU, -NADIMANJE, -POJAČANO LUČENJE KISELINE, -GORUŠICA, - MUČNINA, -OSEĆAJ PECKANJA U PREDELU ŽELUCA, -NEKADA I GUBITAK APETITA, -NADUTOST STOMAKA I ZATVOR(OPSTIPACIJA ) ukazuju na neki od poremećaja organa za varenje,koji ako se ne otklone na vreme mogu da prerastu u GASTRITIS,ČIR NA ŽELUCU I DVANAESTOPALAČNOM CREVU,NERVOZA ŽELUCA I CREVA U IRITABILNI KOLON...itd..

foto: Promo

Upravo su stomačne tegobe i najčešći zdravstveni problem,koje u velikoj meri narušavaju kvalitet svakodnevnog života,a pre svega treba utvrditi tačnu dijagnozu,kako bi se delovalo na uzrok,a ne na posledicu.

foto: Promo

Savremen način života,neredovna ishrana,nervoza i stres često se ispoljavaju na sluznicu želuca i creva u vidu čira ili gastritisa,a tu je vrlo često prisutna i helikobacter pylori.

Pa,ako imate osećaj pečenja u gornjem delu stomaka,bola u želucu,gorušicu,mučninu,najbolje je da skuvate čaj u kojem ima slatkog korena,astragalusa,belog sleza jer sadrže sluzaste materije koje oblažu želudac i obnavljaju i regenrišu zaštitni sloj želuca i time ga štite.Kada se u sve ovo umešaju kantarion,hajd.trava,pelin i lincura,dobiju se odlični rezultati kod zaceljenja čira na želucu i dvanaest.crevu.

foto: Promo

I upravo ove najdelotvornije biljke u odgovarajućem odnosu,kao sinergisti jedna drugoj,nalaze se u provereno dobroj kombinaciji čajne mešavine HERBA MED No 36, koja na tržištu već 25 godine dokazuje da se svi ovi navedeni problemi digestivnog trakta mogu uspešno otkloniti,a zahvaljujući svojim antacidima pomaže i da se eliminiše dosadna i uporna helikobacter pylori,koja naseljava dublje slojeve sluznice želuca,stvara velike probleme i onemogućava normalno varenje.

foto: Promo

Kao rezultat dugogodišnjeg ispitivanja i rada,imamo provereno efikasnu čajnu mešavinu HERBA MED No 36,čijom redovnom upotrebom tegobe nestanu brzo,ali treba nastaviti dok se problem potpuno ne reši.

foto: Promo

Česta pojava su i lenja creva i opstipacija,koja se takodje može lepo rešiti na potpuno prirodan način sa čajnom mešavinom HERBA MED No 209,koja NE SADRŽI SENU i nije trenutni laksativ,već svojim aktivnim principom ubrzava peristaltiku creva i uspostavlja refleks pražnjenja.

foto: Promo

Preporučujemo čajnu mešavinu HERBA MED No 36 i No 209,jer problemi sa stomakom i varenjem mogu biti prošlost.

foto: Promo

Čajne mešavine HERBA MED No 36 i HERBA MED No 209 su odobrene od Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Sve informacije možete dobiti na br tel: 011-3247-347 i 011-3286-195​​​

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track