ZAPLOVITE U NAJBOLJE LETOVANJE IKAD: Titanic Deluxe Golf Belek, drugo ime za luksuz!
Foto: Promo

ZAPLOVITE U NAJBOLJE LETOVANJE IKAD: Titanic Deluxe Golf Belek, drugo ime za luksuz!

Žena -

Agencija 1A Travel je već početkom godine krenula sa rezervacijama aranžmana za letovanje, a kao i prethodnih godina postoji veliko interesovanje putnika da svoj aranžman uplate već u toku zimskih i prolećnih meseci i na taj način ostvare velike popuste na rane uplate, koji se u slučaju aranžmana za Tursku u Antalijskoj regiji, kreću i do 35 %.

foto: Promo

U ponudi agencije 1A Travel e veliki broj hotela, a jedan koji se već godinama izdvaja svojim raskkošom, bogatim sadržajima i vrhunskom uslugom je hotel Titanic Deluxe Belek Hotel se nalazi udaljenosti od 30km od aerodroma u Antaliji, 6km od centra Beleka, u mestu Kadrije. Za ovaj kompleks možemo reći da je kompletan jedan mali grad. Hotelski kompleks se prostire na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Glavna zgrada hotela ima šest spratova, a ceo kompleks preko pet stotina soba, najrazličitijih tipova, od Standardnih, preko Superior i Porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele posebnu intimu, tu su i Deluxe vile pokraj bazena, na dva sprata, koje pored sveg luksuza koji pružaju, imaju i batlera koji je gostima na usluzi. Ultra all inclusive usluga hotela je jednom rečju izvanredna, a samo za uživanje u gastronomskim specijalitetima, gostima su na raspolaganju pored glavnog, još pet restorana, još dodatnih pet a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno trinaest barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, ogroman otvoreni bazen, olimpijski bazen, aqua park i nekoliko manjih bazena. Pored navedenog, tu je još i veliki broj sportskih terena, fitness centar, termini za aerobik, a za zaljubljenike u golf, hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od brojnih golf terena u Beleku. Za ljubitelje muzičkih zabava, pored diskoteke, u hotelu se organizuju i posebni večernji program i živa muzika. Ko je više raspoložen za nešto mirniji, ali nikako dosadan provod, tu je odličan animacioni tim, pozorišne predstave i akrobatski spektakli. Posle provoda, rekreacije i zabave ukoliko poželite da se malo opustite, to možete da učinite u velelepnom Spa centru hotela. Ovaj verovatno i najveći spa centar u Evropi, gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža, potpuno će vas ostaviti bez reči.

foto: Promo

Kao i sve u ovom hotelu, tako ni odlazak na plažu nije običan, već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kratko kroz prijatno okruženje zelenila ili se odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom, koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba predstavlja pravi ugođaj, kako za odrasle, tako i za najmlađe goste hotela. Na najmlađe je hotel posebno mislio, pa su za njih tu mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti zanimljivim i za pamćenje.

foto: Promo

Da bi se boravak gostima ovde učinio još pristupačnijim, ovaj hotel je jedan iz popularne ponude turističke agencije 1A Travel nazvane dvoje dece gratis

tako da je u njemu omogućen boravak u Superior sobama za dvoje dece uzrasta do 12 i 9 godina, a da se pritom za njih ne plaća smeštaj u hotelu, što će svakako dodatno olakšati vašu odluku da baš ovde provedete porodični odmor.

foto: Promo

Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Turskoj, u Antalijskoj regiji, možete biti sigurni da ste napravili pravi izbor, a ako još odabir padne na mesto Belek i u njemu hotel Titanic Deluxe Belek računajte na to da će vam odmor biti bajka.

foto: Promo

Zbog svega navedenog, slobodno možemo reći da je ovaj hotel „Titanik“ koji ne tone, već iz godine u godinu, privlači sve veći broj gostiju koji svoj odmor žele da provedu upravo u ovom hotelu i uživaju u svim čarima koje on pruža i osete pravi luksuz, ali po izuzetno pristupačnim cenama. Uverite se i sami, posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar agencije „1A Travel“ na broj 011/655-7800 i ljubazni zaposleni će vam sa zadovoljstvom preporučiti neki od mnogobrojnih hotela iz ponude, u Turskoj, na Kipru ili u Egiptu, izbor je Vaš, a sve u cilju da Vam odmor bude savršen.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track