AKO HARIZMATIČNA BRINETA USPEVA NA OVAJ NAČIN DA ODRŽI VITALNOST - MOŽETE I VI: 5 super saveta Izabele Roselini za bolji izgled
Foto: Profimedia

POSLUŠAJTE JE

AKO HARIZMATIČNA BRINETA USPEVA NA OVAJ NAČIN DA ODRŽI VITALNOST - MOŽETE I VI: 5 super saveta Izabele Roselini za bolji izgled

Žena -

Dnevna rutina

"Još kada sam bila mala, koristila sam kreme. Sada, koristim kremu za lice, protiv bora oko očiju, kao i kremu za sunčanje koju stavljam i zimi", proznala je Izabela kada je krenula da otkriva specijalne metode uz pomoć kojih uspeva da održi snagu i vitalnost.

Hiruški zahvati

"Mislim da su takve operacije stvar ličnog izbora - ako neko želi to da uradi, neka uradi. Rođena sam sa deformitetom kičme i imala sam nekoliko operacija i sama pomisao da treba da idem u bolnicu izaziva mi strah. Neke lgumice su i dalje prelepe i nisu imale intervencije. A što se tiče botoksa, gledam na to ovako - posedujem organsku farmu i zaista mi je neshvatljivo da neko jede organsku hranu, ali da ubrizgava otrovne injekcije".

Pozitivno razmišljanje

"To je deo mog života, imam utisak da sam rođena radosna. Sreća je disciplina, ono što imamo i da se osećamo zahvalnim. Nije da ustajem svako jutro i govorim da je sve u redu - nerviraju me bore, ali mi karmin i dalje odlično stoji!"

foto: Profimedia

Oblačenje

"Ne postoji samo jedan način da izgledate elegantno - oblačenje i šminkanje su ipak neke poruke, stvari koje nam pomažu da prezentujemo sebe na najbolji način. Elegancia je stvar uma, specifičnog uma!"

Radoznalost kao motivacija

"To je takođe deo moje prirode, ali i poziva kao glumice. Radoznala sam i kada pišem i kada glumim i mislim da je to neophodno da bismo bili uspešni. Što više da saznamo, istražujemo!"

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Elle.rs/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) UMALO DA MU JE ODŠRAFI! Loptica od 155 km/h ga udarila u PRAVO U GLAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track