ZNA ŠPANSKI, IDE U ELITNI VRTIĆ I DOBIJA PRESKUPE POKLONE: Princeza Šarlot napunila 3 godine, a VEĆ je ušla u ISTORIJU! EVO kako britanska miljenica proslavlja ROĐENDAN
Foto: Profimedia

NA VISOKOJ NOZI

ZNA ŠPANSKI, IDE U ELITNI VRTIĆ I DOBIJA PRESKUPE POKLONE: Princeza Šarlot napunila 3 godine, a VEĆ je ušla u ISTORIJU! EVO kako britanska miljenica proslavlja ROĐENDAN

Žena -

Ćerka princa Vilijama (35) i vojvotkinje Kejt Midlton (36) Šarlot ima obožavatelje širom sveta iako je navršila tek tri godine. Osim skupocenih poklona kraljevske porodice, svake godine stižu joj i pokloni fanova.

foto: Profimedia

U poslednjih 25 godina Šarlot je prva ženska naslednica britanske krune koja će zadržati svoju poziciju u liniji nasleđivanja, a nalazi se na četvrtom mestu.

"Princezi Šarlot želimo srećan treći rođendan! Svima se zahvaljujemo na lepim porukama", javili su iz Kensingtonske palate.

foto: Profimedia

Njeni roditelji ove godine su odlučili da ne stavljaju fotografije rođendana kako bi sačuvali privatnost. Nestašna princeza, punog imena Šarlot Elizabet Dijana, svojim 'ispadima' nasmejava javnost, a mahanjem fotoreporterima prošle nedelje je 'ukrala' svu pažnju novorođenom bratu, princu Luisu.

Britanski mediji su je prozvali i 'malom modnom ikonom' jer šta god da obuče, rasproda se u rekordnom roku bez obzira na cenu.

foto: Profimedia

Po zakonu o nasljeđivanju iz 2013. prinčevi više ne prednjače nad starijim sestrama. To znači da će Šarlot prvi put u istoriji biti u prednosti nad bratom kada je reč o nasledstvu prestola.

Princeza je u januaru krenula u elitni vrtić Viloks, koji se nalazi nedaleko od palate Kensington. Cena boravka je 20.000 evra, a tamo provodi oko tri sata. Šuškalo se kako princeza uvek ide u popodnevnu smenu, jer je tada bolji raspored. Na lasovima ima brojne aktivnosti koje uključuju muziku i umetnost, ali i izradu posuđa od gline pa i časove poezije.

foto: Profimedia

Za svoj prvi rođendan malena princeza od Kembridža dobila je zvečku od bijelog zlata u vrijednosti od 40.000 evra. Osim safirnih i dijamantskih dečjih igračaka, Šarlot je dobila i neke autentične proizvode, poput vune iz Australije ili Novog Zelanda.

Princeza zbog svoje dadilje Marije Turion Boralo, koja ima špansko poreko, govori i pomalo španski jezik, a njena majka Kejt tvrdi da joj je najdraža 'igra' kada mesi testo za picu i kada, kako kaže, zabada prstiće u njega.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track