(VIDEO) TRI DANA PROVELA U BOLNICI: Želela je da ulepša obrve i uštedi novac, a posle tretmana je doživela HOROR!
Foto: Printscreen/Youtube

ŽENE, BUDITE PAŽLJIVE

(VIDEO) TRI DANA PROVELA U BOLNICI: Želela je da ulepša obrve i uštedi novac, a posle tretmana je doživela HOROR!

Žena -

Jedna Amerikanka želela je da ulepša svoje obrve, pa je kupila je kupon preko jednog internet-sajta i odmah zakazala termin.

Ona je uradila japansko iscrtavanje obrva, bila zadovoljna, ali je primetila da crvenilo, koje je posle tretmana normalni ne nestaje. Šta više, desila joj se užasna stvar.

"Počele su da otiču i postale su osetljive na dodir, a reakcija me je toliko zabrinula da sam odmah posetila urgentni centar. Oni su mi dijagnostikovali bakterijsku infekciju kože, zbog čega sam tri dana provela u bolnici. Dali su mi antibiotik, a sledećeg jutra su započeli lečenje steroidima", ispričala je potreseno.

Ona se uplašila da ogromna upala ne ostavi vidljive posledice na njenom licu i nije bila svesna šta se dešava dok nije posetila dermatologa. Dermatolog Stiven Grekin je vodio računa o njenom stanju, a kako je rekao za lokalnu televizijsku stanicu, na njenu reakciju je moglo da utiče mnogo stvari, uključujući alergiju ili infekciju.

Dok se mikroblejding tehnika ulepšavanja obrva čini opasnom, istina je da postoje određeni rizici, poput nastanka blage iritacije, crvenila i u najgorem slučaju, infekcije. Ali ako odete u salon koji koristi sterilnu opremu i u kome radi stručno osoblje, umanjuju se šanse za javljanje ovih kožnih problema.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja