Najnovije vesti

IMALA JE 75 KILOGRAMA: Izbacila je OVO piće i dogodila se NEVEROVATNA promena! Danas joj svi zavide na izgledu! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

DOVELA LINIJU U RED BEZ IZGLADNJIVANJA

IMALA JE 75 KILOGRAMA: Izbacila je OVO piće i dogodila se NEVEROVATNA promena! Danas joj svi zavide na izgledu! (FOTO)

Žena

Amerikanka Dželi Devot odlučila je da pokaže svima kako se njeno telo promenilo od kada je potpuno izbacila konzumaciju alkoholnih pića.

 

Naime, Dželi je na Instagramu postavila fotografije pre i posle konzumacije alkolohola, a primetno je da je izuzetno mršavija.

Njeno telo je tonirano i zdravo, a kako kaže, nikada se nije bolje osećala jer je konačno uspela da postigne balans.

 

"Nemam problem da jedem krofne, a potom salatu. Ne pijem alkohol i najvažnije, naučila sam da se borim sa lošim emocijama i zavolela sam sebe", ističe za "Metro".

 

Kako kaže, odlučila da odustane od alkoholnih napitaka kada je počela da dobija na težini. Nije samo alkohol bio problem, već kompletan način života koji je išao sa tim – jutarnji mamurluk, glavbolja, ili poteškoća da vežba i hrani se zdravo.

Nakon što je tri nedelje u potpunosti izbacila alkohol, pila je samo čašu vina vikendom.  Držala se dnevnog plana vežbanja i zdrave ishrane, a rezultat je neverovatan.

 

"Ljudi se uvek pitaju koliko sam izgubila, i iskreno ne znam kolika je moja najveća težina bila. S obzirom da nisam volela sebe nisam mogla ni da se merim, a poslednji put vaga je pokazivala 75 kg. Zapamtite da je alkohol pun šećera. Čaša šampanjca sadrži oko 78 kalorija, dok čaša vina 120. Ali je mnogo važnije kako alkohol utiče na druge aspekte vašeg života. Može da poremeti normalno funkciju spavanja, da utiče na oporavak tela nakon treninga i da poveća šećer u krvi", rekla je Dželi.

Kurir.rs/Metro/Foto: Printscreen Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...