Najnovije vesti

VIKTORIJIN ANĐEO BRUTALNO ISKRENA ŠOKIRALA SVET MODE: Godinama sam bila na dijeti da bih bila mršava i sad nemam menstruaciju! A evo šta je RAZLOG svega
Foto: Profimedia

IMALA KRIVU SLIKU O SEBI

VIKTORIJIN ANĐEO BRUTALNO ISKRENA ŠOKIRALA SVET MODE: Godinama sam bila na dijeti da bih bila mršava i sad nemam menstruaciju! A evo šta je RAZLOG svega

Žena

Viktorijin anđeo, manekenka i model - Australijanka Bridžit Malkom otkrila je za "Pipl" koliko je godinama trpela pritisak da bude mršava.

 

Toliko da je između 17. i 25. godine često ostajala bez menstruacije. To je bio znak da su njene loše navike uzele maha i da mora da se promeni.

 

Dijete i iscrpljujuće vežbe, izostanak ciklusa bili su znak da je na pravom putu.

"Uvek sam bila uzbuđena kad mi ciklus preskoči. Znala sam da moje navike imaju efekta i da sam mršava. Doduše, ja sebi nikad nisam bila dovoljno mršava, moja percepcija je bila zaista iskrivljena", napisala je Bridžit Malkom na svom blogu.

 

foto: Profimedia

Kaže i da je uvek davala prave savete svojim pratiocima, one logične: "Smanjite šećere, pojačajte kardio", a zapravo je na sebi isprobavala sasvim restriktivne mere kad god bi joj kukovi bili širi od 88 centimetara.

 

Bridžit Malkon sada priznaje da je shvatila svoj problem i da prethodnih godinu radi na tome da prestane sa dijetama, a istovremeno radi i na svom mentalnom zdravlju.

 

Ubacila je zdrave masti u ishranu, prestala je naporno da vežba, orijentisala se na jogu i sada očekuje da joj se ciklus vrati.

 

"Imala sam dva puta za poslednjih godinu dana. Neću odustati, jer shvatam koliko sam ugrozila svoje zdravlje", iskrena je manekenka, koja planira da jednog dana postane majka i zato svesno radi na sebi.

 

"Želim realno telo koje može da rodi bebu", istakla je.

Inače, prema njenim rečima, u svetu mode mnoge manekenke zbog izgladnjivanja nemaju menstruaciju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BLOGERKA NAPRAVILA KAMPANJU ZA PUNIJE DAME: Manekenke HRABRO prošetale kupaće na plaži!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...