MAGIC HOSE BAŠTENSKO CREVO: Rastegljivo crevo za vodu koje se širi i skuplja čak 3X!
Foto: Promo

MAGIC HOSE BAŠTENSKO CREVO: Rastegljivo crevo za vodu koje se širi i skuplja čak 3X!

Žena -

Sa lepšim vremenom i više sunca dolazi i onaj manje zabavan deo – više prašine, ali isto tako i trava i cveće koje je potrebno redovno zalivati. Ako vam je potrebno crevo koje će vam dok ga ne koristite zauzimati malo mesta, a koje će se produžiti kada kroz njega prođe voda i „stići“ do tamo gde želite, MAGIČNO RASTEGLJIVO CREVO je ono što morate imati – pogledajte OVDE, OVDE i OVDE o čemu je reč!

Ovo fantastično crevo se od običnih razlikuje po tome što je SUPER RASTEGLJIVO – čak 3 puta! Napravljeno je od izdržljivog materijala koji se širi kada se kroz njega pusti voda i ponovo vraća u prvobitno stanje kada se isprazni. Odlično je za bašte, dvorišta, terase, za pranje automobila, pogodno je i za male stanove jer zauzima malo mesta. PLUS što se uz njega dobija prskalica sa više načina prskanja. A danas ga OVDE, OVDE, OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po SNIŽENOJ ceni od 890, 2190 i 2490 rsd!

foto: Promo

U ponudi su 3 različite dužine creva: crevo od 15m - OVDE crevo od 37,5m - OVDE i crevo od 45m – OVDE. U pakovanju se dobijaju crevo, dva konektora i prskalica na POKLON!

Iskoristite AKCIJU i poručite svoje MAGIČNO RASTEGLJIVO CREVO na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 08-17h ili online OVDE, OVDE i OVDE svaki dan ceo dan!

( Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track