SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 45 KILOGRAMA: A nije držala dijete! Ovo je njen recept! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

lakše je nego što možete da zamislite

SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 45 KILOGRAMA: A nije držala dijete! Ovo je njen recept! (FOTO)

Žena -

Amerikanka Arijel smršala je neverovatnih 45 kilograma za godinu dana pa sad svoja iskustva prenosi na druge i otkriva recept za mršavljenje.

Kako kaže, kilograme nije skinula brzom dijetom, već uz veliki trud i odricanje.

"Dok sam odrastala, uvek sam bila popunjena. U celom društvu ja sam bila ona najdeblja, dok su moje drugarice bile fit. Pomirila sam se sa tim da nikada neću izgledati poput njih. Sada vidim da tako nikada ne treba razmišljati", kaže Arijel, koja je nakon što je uspela da skine kilažu odlučila da putem Instagrama motiviše druge.

Kako kaže, tek kada je shvatila da razmišlja na pogrešan način, uspela je da dođe do savršene linije bez jo-jo efekta.

"Tek kada sam prestala da pokušavam da smršam i sebi postavila cilj da zapravo počnem da živim zdravo, moje telo počelo je da se menja. Prestala sam da brojim kalorije i počela da se krećem. Nisam nužno išla u teretanu svakodnevno, nekada mi je bilo dovoljno i da samo odem u dužu šetnju. Pored toga, jela sam dosta voća i povrća i prebacila sam se na kuvanu hranu. Pre svega ovoga asocijacija nateretanu bila mi je da je to mesto gde se ide kako bi se smršalo. Tek sada uviđam da je to mesto na kome jačamo telo i oslobađamo se stresa", kaže Arijel.

Ona je postala prava zvezda Instagrama sa preko 230.000 pratilaca. Tamo svakodnevno kači svoje predloge za jelo, napredak, ali i motivaciju za druge.

"Često mi ljudi šalju poruke i pitaju me odakle mi motivacija da nastavim dalje i kako to da nisam podlegla iskušenjima i vratila se na staru kilažu. Rezultati su moja najbolja motivacija. Kada vidim koliko sam srećna, koliko imam energije i koliko sam u boljoj kondiciji, kao i činjenicu da se uvlačim u mnogo manje brojeve, odmah izgubim želju za iskušenjima. Ovo nije brzinsko rešenje i ne možete da očekujete da izgubite 45 kilograma za šest meseci. Treba vam mnogo strpljenja i posvećenosti, kao i rešenosti da se pridignete čak i kada padnete. Ne upoređujte svoje putovanje sa mojim ili bilo čijim drugim,nemojte sebi da postavljate vremenske rokove i setite se da to radite zbog sebe, a ne zbog nekog drugog. Krenite polako, postavljajte sebi manje ciljeve i čitajte sve što možete o zdravoj hrani. Ne zaboravite, vi to možete i nemojte dozvoliti drugima da vas ubede u suprotno", poručuje za kraj ova neverovatna devojka.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track