OTIŠLA JE U SALON DA URADI TETOVAŽU: Ali pogrešili su imena njene dece! Ono što je uradila nakon toga, OSTAVIĆE VAS U ŠOKU! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

POGREŠILI IMENA

OTIŠLA JE U SALON DA URADI TETOVAŽU: Ali pogrešili su imena njene dece! Ono što je uradila nakon toga, OSTAVIĆE VAS U ŠOKU! (VIDEO)

Žena -

Roditelji su obično u dilemi kada biraju ime za svoje dete. Johana Giezhal Sandstrom (30) odlučila se na jedan radikalan potez.

Naime, žena je otišla u salon da uradi tetovažu za svoju decu. Ali, tek kada je sve bilo gotovo, shvatila je da su joj na telu osvanula pogrešna imena.

Na tetovaži je trebalo da pišu imena Nova i Kevin, ali tatu majstor ju je očigledno pogrešno, pa je ispisao Nova i Kelvin, pišu švedske novine.

Šta je mogla da uradi u tom trenutku?

Mogla je ili da se pomiri sa greškom ili da prepravi tetovažu. Ali , ona je otišla korak dalje- promenila je ime svom sinu.

foto: printscreen jutjub

Vratili joj novac i poslali u bolnicu "Srce mi je zastalo i mislila sam da ću se onesvestiti", rekla je nakon što je videla grešku.

Vratila se u salon i požalila na rezultat, ali sve što su mogli učiniti bilo je vratiti joj novac i uputiti je u bolnicu gde može ukloniti tetovažu.Ali znala je ona kako to nije nimalo jednostavan ni brz proces, a i s vremenom joj se svidelo ime Kelvin.

"Odlučili smo da promenimo ime dečaku", dodala je.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen Jutjub

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IZGLEDA KAO ŠKRABOTINA, ALI KAD SE "OGLASI"... Tetovaža ove mame je nešto najljupkije na svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track