VODIČ KOJI JE POSTAO VIRALAN: Ona ima rešenje kako da na NAJBOLJI NAČIN lakše prebrodite napade panike! FENOMENALNO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SJAJNI SAVETI

VODIČ KOJI JE POSTAO VIRALAN: Ona ima rešenje kako da na NAJBOLJI NAČIN lakše prebrodite napade panike! FENOMENALNO! (FOTO)

Žena -

Ako nikada niste imali napad panike, ne možete da razumete to iskustvo.

Glumica i producent Kelsi Darag napravila je vodič na internetu za sve one koji se bore sa napadom panike, a njeni saveti su postali viralni.

Ona otkriva kako možete da pomognete nekome kada se oseća najgore, a saveti dolaze od osobe koja je dobro upoznata sa napadima.

Kako i sama ima napade panike i anksioznosti, sakupila je 15 "pravih" stvari koje će pomoći nekome da lakše prođe kroz paničan napad.

Sa više od 7.500 retvitova i 22.000 lajkova, to je jedna od najkorisnijih stvari koje možete danas videti na Internetu.

Kejsi napominje i da je savet medicinskog radnika uvek najbolja praksa.

"Kada budete pored nekoga nekoga ko ima ove simptome, možda ćete se iznenaditi ili reći toj osobi da se opusti, a to su dve stvari koje samo pogoršavaju paniku. Umesto toga, ako probate tehnike disanja i dišete sa tom osobom, vi ćete biti njen heroj. I zaista, sve što je potrebno je da otvoreno razmišljate, nežno, umirujuće i, što je najvažnije da vi sami budete smireni", rekla je.

brows so sharp they could kill a bitch

A post shared by Kelsey Darragh (@kelseydarragh) on

Kurir.rs/Wellangood/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track