INSPIRISALA JE ŽENE SVOJOM PRIČOM: Nisam mogla da imam seks za mužem zbog jednog detalja na telu, a ovako se sve promenilo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

SAVETOVALA

INSPIRISALA JE ŽENE SVOJOM PRIČOM: Nisam mogla da imam seks za mužem zbog jednog detalja na telu, a ovako se sve promenilo! (FOTO)

Žena -

Blogerka danas napokon ponosno objavljuje svoje fotografije u donjem vešu i pokazuje kako njen stomak izgleda nakon tri trudnoće i porođaja.

U jednom razdoblju života, Eni Nolan je odbijala seks sa suprugom jer se osećala užasno nesigurno zbog vidljivih strija na stomaku, koje je zaradila u trudnoći. Mlada majka iz Australije opisala je svoju borbu sa sopstvenom slikom u ogledalu i kako je to uticalo na njen ljubavni život.

A post shared by ANNIE NOLAN (@uncannyannieblog) on

Ona danas napokon ponosno objavljuje svoje fotografije u vešu i pokazuje kako njen stomak zaista izgleda nakon tri trudnoće i porođaja. Supruga Ljiama Pikena, progovorila je o ožiljcima na koži i priznala kako joj je sad krivo što ih se sramila.

"Hej, ljudi, ja sam brinula zbog strija nego za to da doživim orgazam. Šta mi je, dovraga, bilo? Gledam unazad i žalim zbog svih propuštenih prilika i veselja jer sam osećala potrebu da se uklopim u smešne standarde lepote. Dok ležim u svojoj smrtnoj postelji razmišljajući o životu, više ne mislim ovako: "Bože, da sam barem stavljala više onog ulja na stomak ili otišla na laserski tretman za uklanjanje strija". Radije razmišljam kako je bilo zabavno imati decu", napisala je u šali na Instagramu i dodala:

A post shared by ANNIE NOLAN (@uncannyannieblog) on

"Strije su normalna stvar. Doslovno ih svi imaju, nezavisno od građe tela. Ali većina ih i dalje vešto skriva, zbog čega ne uviđamo koliko su učestale. Vaše strije nisu samo normalne, one su apsolutno neverovatne. Pokazuju da vaš najveći organ radi prilagodbe koje su u tom trenutku potrebne, bilo da je to rast kostiju, beba u stomaku ili ukusna hrana. Tako vaše telo pokazuje linije života koji ste preživeli", rekla je.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track