KO RANO RANI, DVE SREĆE GRABI: Ipak, neko brine i o tome da vam se posreći i u „pet do dvanaest“
Foto: Promo

KO RANO RANI, DVE SREĆE GRABI: Ipak, neko brine i o tome da vam se posreći i u „pet do dvanaest“

Žena -

Ukoliko niste među onima koji već nakon proslave Nove Godine počinju da rade intenzivno na planiranju godišnjeg odmora, ovo je onda pravo mesto da saznate koje su to izuzetne ponude i šta do kraja današnjeg dana možete odabrati kao ovogodišnju destinaciju za letovanje. sugestije stižu iz turističke agencije 1 A Travel .

foto: Promo

Proleće je na izmaku i kroz Last Minute ponude se može najbolje iskoristiti popust, koje mnogi hoteli na više različitih destinacija, nude. 1 A Travel je agencija specijalizovana za destinacije poput Turske i Egipta , nudi aranžmane za Kipar , a od ove godine i za Maltu .

foto: Promo

Porto Bello Hotel Resort & Spa 5* je odličan hotel u Antaliji , koji ima uslugu All Inclusive i jedan je od veoma traženih hotela na ovoj destinaciji. Na istoj obali, u Kemeru , ove godine se po interesovanju turista istakao hotel Grand Ring 5* sa Ultra All Inclusive uslugom, a i izuzetno povoljnim ponudama.

foto: Promo

Ukoliko se odlučite za Maltu , ističu se hoteli Plaza & Plaza Regency 3* u mestu Sliema, koji je idealan za mlade, na samo 9 km od glavnog grada Valete, ali i hotel Mellieha Bay 4* , u istoimenom mestu, na nekih 20 km severno od Valete, koji se nalazi na sopstvenoj, predivnoj plaži.

Egipat ima za svakoga ponešto. Hotel Elysees Dream Beach 3* je odličan izbor za mlade, kojima odgovara usluga polupansiona i blizina novog turističkog centra Memša. Za porodice sa decom, izdvajamo hotele Desert Rose 5* koji nudi akciju dvoje dece do 14 godina gratis u pratnji dve odrasle osobe i hotel Caesar Palace Hotel & Aqua Park 5* koji ima fenomenalan akva park. Za one koji putuju bez podmlatka, pravo uživanje je izabrati hotel Premier Le Reve 5* koji je prava oaza u mestu Sahl Hasheesh.

foto: Promo

Ako je vaša porodica pak, zainteresovana za Kipar , onda svakako razmotrite fantastičan hotel u Limasolu - Mediterranean Beach 4* koji se nalazi na predivnoj peščanoj plaži.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track