PITALA JE ŽENE ZAŠTO VARAJU: OVAKVE odgovore niko nije očekivao! Otkrila je PRAVE RAZLOGE NEVERSTVA!
Foto: profimedia

otkrovenje

PITALA JE ŽENE ZAŠTO VARAJU: OVAKVE odgovore niko nije očekivao! Otkrila je PRAVE RAZLOGE NEVERSTVA!

Žena -

Nađa Bokodi, frilens novinarka i bloger, na osnovu svojih iskustava sastavila je spisak razloga zbog kojih žene varaju svoje partnere.

foto: profimedia

Australijska novinarka i medijska komentatorka tvrdi da zna šta je pravi razlog ženske preljube. Ona je oduvek bila otvorena o svom ličnom životu, čak i borbi sa seksualnom zavisnošću, a sada je sprovela istraživanje o tome zašto žene varaju i to u okviru sajta "She's Said"

Između ostalog, u istraživanju je priznala i da je na kraju svog braka "poklonila pažnju drugom čoveku", umesto da preispita odnos sa svojim suprugom u i suoči se istinom.

Ova frilens novinarka u pomenutom blogu zasnovanom na stvarnim ženskim iskustvima navela je još niz razloga zbog kojih žene imaju zablude u romantičnim odnosima i ulaze u paralelne veze.

Iznela je uobičajene razloge zašto se veze raspadaju poput onih da se žena oseća "ignorisano", "usamljeno", "zanemareno", ali se pozabavila i nekim od neočekivanih razloga zbog kojih žene traže druge muškarce.

foto: profimedia

Jedna sagovornica joj je priznala da joj je potrebno "nekoliko seksualnih partnera" da bi bila zadovoljna u vezi. Nastavila je svoju ispovest rekavši da je "hronični preljubnik" i da je oduvek imala potrebu za tim, ali nije znala kako da to uradi, a da bude etički, sve dok nije ušla u svoje 30-e. Potom je otkrila "poliamoriju", pa više nije imala potrebu da vara, jer je to svakako deo takve veze.

Druga žena je prošla kroz nešto poznatiji scenario, pa je priznala da je varala partnera jer je "bila isuviše mlada i nije znala bolje"

.

Sledeća učesnica u ispitavanju otkrila je da u njenom odnosu nije bilo nikakvih problema i da je njen dečko bio njen "najbolji prijatelj", ali i da je želela da "upozna sebe seksualno i vidi drugačiju dinamiku u odnosu".

U razgovoru je učestvovala i žena koja je sasvim iskreno rekla da je varala "jer je nije bilo briga za tu osobu" i jer je "prilično impulsivna".

foto: Profimedia

Na koncu svega jedna anonimna sagovornica imala je zaključak koji je verovatno univerzalan, a rekla je da "činjenica da je bila sposobna da prevari u dugoj vezi, verovatno samo dokazuje da to nije ono što je stvarno želela i neko koga stvarno voli".

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track