NAJBOLJE PROTIV BORA, SUVE I MASNE KOŽE: Prirodna nega je najefikasnija
Foto: Profimedia

Sjajni predlozi

NAJBOLJE PROTIV BORA, SUVE I MASNE KOŽE: Prirodna nega je najefikasnija

Žena -

Koža lica treba da se neguje iz estetskih, ali i iz zdravstvenih razloga. Protiv bora, suve, ili masne kože, nečistoća i nepravilnosti, najbolje je boriti se potpuno prirodnim putem - biljem! Posvetite se svom licu, jer ono sve pamti i budite zadovolje onim što vidite u ogledalu!

Krema protiv bora, za negu i zaštitu kože oko očiju – ANTIRID – 30ml

Krema protiv bora, za negu i zaštitu kože oko očiju stimuliše procese regeneracije, služi protiv bora i starenja kože, zbog visokog sadržaja biljnih ulja i ekstrata. Krema je posebno formulisana za intenzivnu negu i zaštitu nežne i osetljive kože predela oko očiju. Zahvaljujući visokom sadržaju biljnih ekstrakata i prirodnih ulja, krema hrani kožu, sprečava dehidrataciju i stimuliše procese regeneracije. Tonizirajuće i emolijentno delovanje kreme doprinose očuvanju čvrstine i elastičnosti kože. Redovnom primenom antirid kreme održava se vitalnost i svežina kože, odlaže njeno starenje i pojava bora i u poznim godinama. OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 790 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Profimedia

24h krema za lice za masnu kožu – 50ml

Krema je za negu i zaštitu masne i nečiste kože, sklone aknama i mitiserima. Pantenol i aktivne materije iz biljnih ekstrakata, posebno rena, bokvice, grčkog semena, žalfije i nevena, smiruju upalne procese na koži, regulišu lučenje sebuma, sprečavaju nastanak akni i mitesera, suzbijaju neprijatan sjaj kože i ubrzavaju epitelizaciju i regeneraciju ožiljaka od akni. Redovnom primenom kreme ten dobija svežiji, lepši izgled, a površina kože postaje nežna i glatka. Kremu možete OVDE poručiti, po ceni od 790 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Profimedia

24h krema za lice za suvu kožu – 50ml

24-satna formula 4 u 1, hidratiše, neguje, štiti i hrani suvu kožu - pomaže protiv bora i starenja kože. Visok sadržaj biljnih ulja i ekstrakata obezbedjuje biološki izuzetno vredne materije koje hrane kožu, sprečavaju dehidrataciju, održava elastičnost i mekoću kože i stimulišu procese epitelizacije i regeneracije. Prirodni zaštitni faktori kreme onemogućavaju ispoljavanje štetnog delovanja UV zraka, aerozagađenja i vetra i sprečavaju isušivanje kože. Redovnom primenom ove kreme, suva i osetljiva koža postaje nežna i elastična, odlaže se njeno starenje i pojava bora i u poznim godinama. OVDE je odmah možete poručiti, po ceni od 790 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Profimedia

Maska PROFESIONAL – 30ml

Aktivne materije iz biljnih ekstrakata bokvice, grčkog semena, žalfije, nevena, kamilice, ruzmarina, hrasta i zelene gline imaju adstingentni, tonizirajući, emolijentni i osvežavajući efekat za kožu. Maska se preporučuje za negu i zaštitu kože, suzbijanje bora, mitesera, bubuljica i protiv starenja kože. Regeneriše kožu koja postaje nežna, glatka i lepša. Maska Profesional izradjena je u obliku kreme. Nanosi se na kožu tela, lica, vrata, dekoltea i predeo oko očiju. Tretman traje 10 minuta, za koje vreme se maska neće osušiti niti stvrdnuti. Masku ukloniti sa kože tupferom vate i mlakom vodom. OVDE je možete poručiti, po ceni od 300 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Biljni losion za lice i telo za sve tipove kože – 200ml - Čisti i tonizira, sužava pore

Čišćenje kože je svakodnevna rutina koju svako ko brine o svojoj koži treba da primenjuje. Osetljivost kože često iziskuje blaže losione za čišćenje, stoga vam preporučujemo losion koji je u potpunosti na biljnoj bazi i koji odlično uklanja sve nečistoće sa površine kože, a zbog svog biljnog sastava, hrani i neguje kožu. Losion se preporučuje, zbog svog sastava, i muškarcima posle brijanja, kao dezinfekciono sredstvo, nakon depilacije, usled pojačanog znojenja za čišćenje u predelu pazuha i za lice. Losion možete poručiti OVDE, po ceni od 590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Melem-krema za negu kože kod odraslih i dece – FITOMEL – 50ml

Kožu treba zaštititi od spoljnih faktora koji je mogu oštetiti. U slučaju ekcema, psorijaze, alergijskog svraba, opekotina, gljivica, ujeda insekta ili bilo koje druge vrste promene na koži nudimo vam melem FITOMEL, koji je u potpunosti na biljnoj bazi. Melem ne sadrži veštačke boje ili mirise i sadrži ulja žutog noćurka, ricinusa, badema, ekstrakte aloje, žalfije, ehinacee, hajdučke trave, nevena, hrasta i druge mnogobrojne komponente-aktivne materije koje se nalaze i u propolisu i eteričnim uljima žalfije i lavande. Ovaj melem možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 790 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih preparata za negu, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

*Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

( Promo tekst - Foto: Profimedia, Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track