Najnovije vesti

U BRAKU JE 10 GODINA I IMA TROJE DECE: Ali nestala je intimnost, pa je povukla NEVEROVATAN POTEZ! Ovo je njena ISPOVEST!
Foto: Profimedia

spava sa drugim

U BRAKU JE 10 GODINA I IMA TROJE DECE: Ali nestala je intimnost, pa je povukla NEVEROVATAN POTEZ! Ovo je njena ISPOVEST!

Žena
21:26h

Lejla (32) iz Australije je u braku 10 godina, ali se redovno viđa i sa drugim muškarcem kako bi zadovoljila svoje seksualne potrebe jer je izgubila intimnost sa suprugom.

Naime, nakon decenije braka i troje dece, njen muž je izgubio volju sa seksom, ona je odlučila da problem reši na nekonvencioanaln način.

"10 godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo na svojim karijerama i trudimo se provoditi slobodno vreme zajedno", izjavila je za britanski Daily Mail.

foto: profimedia

Uprkos tome, Lejla je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njen suprug više nije zainteresiran za taj deo braka.

Pokušavala je da obnovi intimnost sa mužem, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

"Dok sam bila srećno udata, bila sam usamljena, stvarno usamljena - priznala je Lejl i dodala da se u februaru učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

foto: profimedia

"Upoznala sam nekoliko lepih ljudi i otišla sam s njima na kafu ili naveče na piće, što mi se jako svidelo. Ali, nisam to tražila. Želela sam pronaći samo jednu osobu s kojom bih se povezala.

I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džejmija za kojeg kaže da ima sličnu situaciju kod kuće kao i ona.

"S njim mi je bilo lepo i ubrzo smo se dogovorili da se ponovo nađemo. Ne grize te toliko savest kad u poslednji čas neko od nas mora otkazati dogovor jer smo u sličnoj situaciji", rekla je.

Uprkos svim obavezama, Lejla i Džejmi se tajno nalaze skoro svaki nedelje, a tokom dana telefonski razgovaraju.

foto: profimedia

Kurir.rs/Daily.Mail/Foto: Profimedia ilustracija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...