icon-checkicon-closeicon-commentsKurir_icon_fonts_template-38Kurir_icon_fonts_template-37icon-downicon-erroricon-galleryicon-homeicon-infoicon-logouticon-nexticon-passwordicon-plusicon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-ytKurir_icon_fonts_template-34Kurir_icon_fonts_template-33icon-totopicon-usericon_reactsoc-viber

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.


Najnovije vesti

Espreso.rs


Adria media

TAJNA VOJVOĐANSKOG DORUČKA: Zašto ne mogu da zamisle život bez fruštuka!
Foto: Promo

TAJNA VOJVOĐANSKOG DORUČKA: Zašto ne mogu da zamisle život bez fruštuka!

Žena

Da li ste imali toliko sreće da odrastete u vremenu kada su zajednički trenuci koje svi članovi porodice provode zajedno bili najveća svetinja i nikakav posao niti obaveza nije mogla da bude važnija od toga?

 

Posla je i tada bilo, ako ne i više, ali se znalo - ujutro su svi na okupu za trpezarijskim stolom, po nekoliko generacija veselo razgovara i jedni drugima dodaju hleb, sir, slanik, viljušku, omiljenu kobasicu... I niko nikuda nije žurio, nije gledao na sat, nije bilo važnije javiti se na telefon, već uživati u doručku i zajedničkim trenucima sa porodicom natenane.

 

Iščezavanje tradicionalnog koncepta doručka nije dobro ni kada se posmatra iz ugla lekara - stručnjaci neprestano upozoravaju na nepovoljne posledice brzog jedenja ili preskakanja prvog obroka!

 

Iako su većini ljudi u našoj zemlji žurba i trčanje postali svakodnevica, Vojvođani i te kako znaju koliki je užitak započeti dan bez žurbe i uživati u dobroj hrani, toliko da za to imaju i poseban izraz - fruštukovanje.

 

Fruštuk je zapravo doručak, ali ne običan, već doručak natenane, pravi hedonistički trenutak sa uživanjem u svakom pikantnom zalogaju.

 

Koliko god se ostatak zemlje šalio na račun “usporenosti” Vojvođana, njima zapravo većina zavidi na užitku koji svakodnevno sami sebi pružaju.

 

I vi možete kao i oni - i da usporite, i da živite, ali i da fruštukujete! Probajte fenomenalnu Neoplanta Delikates Fruštuk ljutu kobasicu, koja sa razlogom nosi ime vojvođanskog doručka!

 

foto: Promo

U pitanju je polusuva, mekša kobasica u odnosu na klasične trajne kobasice, jaka i začenjena, savršena za prave gurmane i ljubitelje tradicionalnih vojvođanskih ukusa.

 

Već sa prvim zalogajem, biće vam jasno zašto vojvođanska kuhinja počasno mesto daje ljutoj hrani, i shvatićete pravu čar njihovog tradicionalnog fruštuka. Okupite najdraže, oživite tradicionalni doručak i poslužite im najukusniju kobasicu - Fruštuk ljutu za sve ljubitelje pikantnih zalogaja ili Fruštuk kobasicu za one koji preferiraju blaže ukuse.

 

A kad fruštukujete natenane i ispričate se sa najmilijima, lagano možete da krenete u ispunjavanje svakodnevnih obaveza, punog stomaka, ali i punog srca...

 

 

(Promo tekst)

 

 

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...