Najnovije vesti

LIČNI FRIZER PRINCEZE DAJANE OTKRIVA TAJNE IZA NAJTRAŽENIJE FRIZURE '80. I '90: Proizvodi za kosu ne dolaze u obzir ako nosite tijaru, PA VI VIDITE ŠTA ĆETE!
Foto: Profimedia

UVEK SAVRŠENA

LIČNI FRIZER PRINCEZE DAJANE OTKRIVA TAJNE IZA NAJTRAŽENIJE FRIZURE '80. I '90: Proizvodi za kosu ne dolaze u obzir ako nosite tijaru, PA VI VIDITE ŠTA ĆETE!

Žena

Frizer Ričard Dalton stilizovao je princezinu kosu od 1981. do 1993. godine. Za to vreme ovladao je mnogim trikovima, koji vam mogu biti od ogromne pomoći.

"Sve što sam radio s njenom kosom bilo b ina naslovnim stranama. Pre putovanja u Afriku tražila je da joj napravim novu frizuru, ali sve što bih smislio bilo je... drastično. Morali smo da budemo veoma pažljivi. Sekli smo po pet milimetara svakih nekoliko nedelja kako se ne bi primetila velika razlika", pričao je Dalton.

foto: Profimedia

Upoznao je Dajanu sa samo 17 godina preko njene sestre koja je bila klijent. Dajana je odmah poželela da on bude lični frizier! Takođe, on je bio prvi koji je šišao Vilijama i Harija. Sa njim je rado vodila razgovore kao i svaka žena kod svog rizera. On, inače, tvrdi da je Dajana u Čarlsa bila iskreno zaljubljena.

"Uvek sam osećao kao da je treba zaštititi. Mislim da nije bila spremna na sve što se događalo u toj porodici", izjavio je Dalton.

Inače, izuzetno m use dopala frizura Megan Markl, na venčanju s princom Harijem.

"Ljudi ne shvataju koliko je teško stilizovati kosu kad je u pitanju tijara. Nikakvi proizvodi za kosu ne dolaze u obzir, da se ne bi oštetili dragulji. Znači, ništa od laka za kosu ni ničeg sličnog", otkrio je Dalton.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/100posto.hr/Foto: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...