TRPELA JE UVREDE DEČKA ZBOG CELULITA: Smučilo joj se, pa ga je ostavila! A onda je doživela NEVEROVATNU transformaciju! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

neverovatna promena

TRPELA JE UVREDE DEČKA ZBOG CELULITA: Smučilo joj se, pa ga je ostavila! A onda je doživela NEVEROVATNU transformaciju! (FOTO)

Žena -

Skarlet Skiner je četiri godine stalno nosila pantalone zbog okrutnih komentara njenog dečka o celulitu koji je imala na nogama.

A onda joj se smučilo, ostavila je dečka i sa 23 godine rešila da sve promeni.

Transformacija koju je postigla za šest meseci je neverovatna.

"Jela sam prženo za doručak, kao i mnogo brze hrane, čipsa, slatkiša i čokolada. Moje samopouzdanje bilo je na nuli", objasnila je Skarlet, koja se godinama krila, nosila je samo kabastu odeću, duge rukave i nogavice kojima je pokrivala sopstveno telo.

"Nikad se nisam osećala ni seksi ni atraktivno", napisala je na Instagramu.

Dečko koji ju je podržavao u tom skrivanju, za "njeno dobro" vrlo brzo je postao bivši i tako je počela njena borba sa kilogramima.

"Bio je grozan i nimalo pažljiv. Nisam želela da me više ponižava. Počela sam da vežbam, a promenila sam i ishranu", priznala je.

Za šest meseci izgubila je petnaest kilograma i danas se oseća srećnije i zdravije.

Pre odlaska na dijetu odlučila je da postane vegetarijanka, a njena ishrana sastoji se od proteina bez mesa i od mnogo povrća.

"Idem u teretanu pet puta nedeljno i usvojila sam neke jednostavne životne promene. Recimo, umesto putovanja autobusom - pešačim", rekla je Skiner.

Thanks for this shot from @bestivalbali, @akbarluthfi ! ? Dude ??

A post shared by Scarlett Skinner ✨ (@scarlettskinner) on

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track