BILA JE POSLOVNA PRATNJA I SPAVALA SA MILION LJUDI:  Zarađivala je sa 18 godina 160 € na sat, spavala čak sa 5 muškaraca dnevno, kupovali su joj auta, plaćali letovanje, a sada joj je bakšiš 50 CENTI i evo čime se bavi
Foto: Printscreen

VOLELA BI DA ZABRANE PROSTITUCIJU

BILA JE POSLOVNA PRATNJA I SPAVALA SA MILION LJUDI: Zarađivala je sa 18 godina 160 € na sat, spavala čak sa 5 muškaraca dnevno, kupovali su joj auta, plaćali letovanje, a sada joj je bakšiš 50 CENTI i evo čime se bavi

Žena -

Bivša devojka za poslovnu pratnju, koja kaže da je spavala s milion muškaraca, danas se bavi dobrotvornim radom.

Ket Li (32) iz Mančestera imala je 18 godina kada se zajedno sa sestrom bliznakinjom prijavila na audiciju za fotosešen, nakon čega se zaposlila u agenciji za poslovnu pratnju, gde je radila 14 godina i stekla veliki broj klijenata. Sada je odlučila da okrene novi list. Počela je da radi kao šankerka i volontira u dobrotvornim organizacijama, piše "Mančester ivning njuz".

- Kada sam počela da radim kao poslovna pratnja imala sam 18 godina, a prestala sam u svojim 30-tim, verovatno sam imala više od milion klijenata - kaže Ket.

Kaže da joj je neobično što sada radi sedam sati i da često pomisli: "Mogla sam da zaradim 140 funti (160 evra) za jedan sat, a sada radim mnogo sati za sedam funti".

foto: Printscreen

Danas za barom dobija napojnicu od 20 penija, dok su joj njene bivše mušterije kupovale automobile i plaćale letovanja. Dok se bavila prostitucijom, radni dan joj je često počinjao u ranim jutarnjim satima - sastajala se s klijentima pre nego što odu na posao.

- Muškarci vole da dolaze ujutro zato što žele da se opuste pred odlazak na posao. Najveća gužva je obično u večernjim satima ili posle posla oko 18 časova, kao i nedeljom oko tri sata po podne.

Klijente deli u dve grupe:

- Dok su jedni tražili društvo, razgovor i da glumim njihovu devojku, drugi su me vukli za kosu i pljuvali - kaže ona. Zbog toga je stavljala debeli sloj pudera i skupljala kosu u punđu.

Ponekad je bilo zaista opasno.

- Jedan klijent mi je nešto sipao u piće i uzeo mi novac nakon što je već bio platio. Mislila sam da ću umreti. Nisam mogla da dišem. Posle toga me je vozač vozio na posao i vraćao kući - kaže ona.

Ponekad je bila sa petoricom dnevno.

- S jednim sam se viđala kada mu je žena bila u kupovini. Drugi mi je poklonio "audi kabriolet" i vodio me na izlete u Milano i Pariz. Osećala sam se kao Džulija Roberts - kaže ona.

- Mislim da bi bilo dobro da zabrane prostituciju. Neki ljudi joj se okreću zbog droge ili da bi platili stan. Ima boljih načina da preživite.

Kurir.rs/Miror/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track