SAVETI: Kako da sačuvate nameštaj od fleka, dlaka i ogrebotina ljubimaca?
Foto: Promo

SAVETI: Kako da sačuvate nameštaj od fleka, dlaka i ogrebotina ljubimaca?

Žena -

Pitate se da li je moguće sačuvati dvosed i fotelju čistim iako se po njima stalno nešto prosipa i na njima spavaju ljubimci koji se linjaju? Svakako! Pogledajte OVDE i OVDE šta će vam pomoći u tome!

Couch Coat prekrivač je savršeno praktičan prekrivač zahvaljujući kojem će vaš dvosed uvek biti besprekorno čist, ma koje boje bio. Kako? Materijal (inače vrlo prijatan za sedenje i ležanje na njemu) ne propušta tečnost i hranu, već sve fleke zadržava na sebi. Do kad? Do sledećeg pranja! A kako se pere? U mašini, naravno! Nema mučenja ruku! Plus što se ultrabrzo suši. Ima 2 lica: 1 braon i 1 mlečno belo. Danas se ova genijalna navlaka OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po HIT CENI od SAMO 1.990 dinara!

foto: Promo

I sad se verovatno pitate: „Ok, a šta ću za fotelju? Kako nju da zaštitim i estetski je uklopim sa dvosedom?“ Nikakav problem! U ponudi postoji i prekrivač za fotelju! Identičan je materijal kao materijal za prekrivač za dvosed, iste su boje, jedino je razlika, naravno, u dimenzijama. I on se OVDE i na broj 011/6 888 999 može kupiti po takođe sniženoj ceni od SAMO 1.490 din.

foto: Promo

Iskoristite današnju AKCIJSKU CENU i poručite svoj Couch Coat prekrivač za dvosed i za fotelju po super ceni pozivom na broj 011/6 888 999!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track