Najnovije vesti

ONA OD 19. GODINE RADI KAO STRIPTIZETA: U tom klubu sam upoznala i muža! OVO je njena NEVEROVATNA priča! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

neobičan par

ONA OD 19. GODINE RADI KAO STRIPTIZETA: U tom klubu sam upoznala i muža! OVO je njena NEVEROVATNA priča! (VIDEO)

Žena

Bela (27) i Markus su neobičan ljubavni par jer ona radi kao striptizeta u jednom klubu u Teksasu. Ova žena nema problema da svojim klijentima kaže da je u srećnom braku.

Bela na svom Jutjub kanalu  iskreno i potpuno otvoreno govori o životu devojaka koje rade u striptiz klubu, o neprijatnostima koje proživljavaju na radnom mestu, kao i o predrasudama i etiketama koji su ljudi skloni da im zalepe zbog toga.

Ona klijentima odmah pokaže burmu i ne krije ništa. Sa njenim četiri godine starijim suprugom Markusom u braku je već pola decenije.

U iskrenom intervjuu za portal "Huffington post" govorili su otvoreno o zajedničkom životu i tome kako uspevaju da održe ravnotežu između privatnog života i poslova, odnosno karijere.

foto: printScreen Jutjub

"Radim od 19. godine a uskoro punim 28. Dakle skoro deceniju već radim ovaj posao, uz pauze. Zarađivala sam za život penjući se po stolovima u Teksasu. Potom sam konobarisala, pritom posmatrajući profesionalne plesače. Razgovarala sam sa menadžerom kluba i dogovorila da postanem egzotična igračica. To je bila prekretnica moje karijere. U tom klubu sam i upoznala muža pre 9 godina. Još uvek sam bila konobarica, a on je tu sedeo sa prijateljima. Brzo smo se povezali, jedna stvar je vodila ka drugoj i tako je sve krenulo", počinje razgovor Bela.

Suprug Markus danas joj je najveća podrška.

"Ponekad sam ljubomoran, jer živim sa znanjem da joj klijenti poklanjaju razne stvari i da ih ona zabavlja. Ali iskreno, za mene je to kao svaka druga profesija. Ona ide na posao, dođe kući i nastavljamo normalno sa našim životima. Ima fleksibilan raspored, tako da imamo više vremena za nas. Ona radi nešto u čemu uživa i pritom živi od toga. Ako je ona srećna i ja sam srećan zbog nje", kaže Markus i dodaje:

foto: printScreen Jutjub

"Iskreno, za mene je to kao svaka druga profesija. Ona ide na posao, dođe kući i nastavljamo normalno sa našim životima. Ima fleksibilan raspored, tako da imamo više vremena za nas. Ona radi nešto u čemu uživa i pritom živi od toga. Ako je ona srećna i ja sam srećan zbog nje".

Ipak, u jednom svom videu, ona se ispovedila kako je ranije za njega to bio veći problem nego danas, osećao se neprijatno i želeo da ona promeni posao. Ali sada se navikao. Prvo zbog ponosa nije htela da napusti svoj posao, ali pošto je videla da nema loše namere, napravila je pauzu od 4 godine, i živela drugačijim životom. Tokom tog perioda upisala je koledž i radila kao blagajnica. Zatim je radila za naftnu kompaniju, ali ipak sve vreme je razmišljala o striptiz klubu. Konačno je shvatila da je to ono što je čini srećnom, pa sam se stoga i vratila tome. Markus se protivio ali onda su razgovarali i pročešljali kroz sve prednosti i mane toga posla. Suočili su mišljenja i na kraju ju je razumeo.

"Bila je toliko entuzijastična i videlo se da to iskreno želi i sve što sam mogao da uradim je da je podržim", isken je bio Markus, pa cela priča ima srećan kraj.

Bella u proseku zaradi 300 dolara dnevno, a najviše što je ikada zaradila u jednoj noći bilo je 2.700 dolara. Sa druge strane, najmanji iznos bio je svega sedam dolara.

Kurir.rs/Hafington/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...