Najnovije vesti

UBRIZGALI SU JOJ FILERE U USNE I TO JE PLATILA 200 €! Ono što su joj posle iscedili, ZGADIĆE vam život, a odgovor salona ŠOKIRATI: Pitaj dečka gde je stavio p.nis! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

STRAŠNO

UBRIZGALI SU JOJ FILERE U USNE I TO JE PLATILA 200 €! Ono što su joj posle iscedili, ZGADIĆE vam život, a odgovor salona ŠOKIRATI: Pitaj dečka gde je stavio p.nis! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Žena

Šarlot Nil (26) iz Eseksa u Velikoj Britaniji dva puta je išla da joj uvećaju usne i za to je dala oko 200 evra. 

Ipak, rezultat nije bio onakavkakvim ga je zamišljala - usne su joj bile bolne, grudvaste, neravne i natečene. Kaže da je izgledala kao riba.

Žalila se salonu koji su joj popunili usme, a tamo su joj rekli kako nisu oni krivi i rekli da joj se to desilo "zbog oralnog seksa".

Šarlot tvrdi da problem nije bio samo u usnama, već se punjenje proširilo na njen nos i obraze, a od bolova danima nije mogla da jede. Danima nije izlazila iz kuće, prenosi Daily Mail.

Pošto nije uspela da sve reši sa salonom, odličila je da da sve u javnost.

Den Dej, menadžer salona, rekao je da su joj profesionalno napravili usne i da oni nisu krivi za to što se kasnije dogodilo.

"Kako se usuđuješ da govoriš loše o našem salonu i optužuješ nas za nešto... 6 meseci pošto si napustila kliniku odeš i istisneš nešto iz usta... Idi i pitaj svog dečka gde su ti usta bila zadnji put, gde je on zadnji put stavio svoj penis", napisao je Den komentar na društvenoj mreži.

Vlasnica salona Magda Gouzd kaže kako se ne slaže s načinom na koji je Den reagovao, ali da je bio ljut zbog neutemeljenih optužbi.

"Neke od stvari koje mi je rekao bile su odvratne, ne mogu ni da ih ponovi. Osjećam se kao da sam prevarena. Probadala me je iglom, a ja nikada nisam toliko krvarila. Neke otekline su normalne nakon stavljanja toga, ali ne ovakve. Napravila je četiri ulazne tačke i stavila silikone na četiri različita mesta",  ispričala je Šarlota.

Dodala je da, kada je otok splasnuo, punjenja nije bilo u sredini donje usne.

"Kada sam im se prvi put požalila, rekli su da masiram oteklinu. Zapitala sam se koliko dugo ih treba masirati jer je već prošlo nekoliko meseci", rekla je.

U salonu su je čak uverili da će još jedan tretman pomoći pa je i njega platila 200 evra.

Posle toga situacija je postala još gora. Kako joj otok nije splasnuo, otišla je u kliniku u kojoj, takođr, stavljaju filere u usne. Tamo joj je medicinska sestra iscedila "filere" iz usana.

"S obzirom šta je sve izašlo iz mojih usana, čudim se da nisam dobila opasnu infekciju",  dodala je devojka.

Vlasnica salona rekla je da su ih njene tvrdnje šokirale i da je pojava otoka i modrica normalna nakon takvog zahvata.

"Ako ikada dođe do nekih problema kod naših klijenata, sigurno ih nećemo ignorisati, uvek bih ponudila da se ispunjenje istisne", rekla je vlasnica.

 Kurir.rs/Foto Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...