ŽESTOK OKRŠAJ! MARIĆ: Bog nam je dao mišiće da bismo šamarali žene! DEDIĆ: Muškarac koji udari ženu je LUD! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

STOP NASILJU U PORODICI

ŽESTOK OKRŠAJ! MARIĆ: Bog nam je dao mišiće da bismo šamarali žene! DEDIĆ: Muškarac koji udari ženu je LUD! (VIDEO)

Žena -

Novinarka Vesna Dedić i psihijatar Jovan Marić žestoko su se suprodstavili oko prava žena i nasilja koje žene trpe u porodici.

Marić je tvrdio da je Bog muškarcima dao mišiće kako bi šamarao žene, pa odgovara zbog toga, a novinarka nije mogla da veruje šta čuje.

"Jednog Bosanca u Švedskoj su strpali u ludnicu jer je ženi opalio šamar zato što mu je proznala da je bila sa drugim. Mi smo pisali njihovim vlastima da nije lud i da ga pošalju u zatvor", pričao je Marik, kad mu je Dedićava upala u reč.

"Jeste lud! Svaki muškarac koji udari ženu, nije važan razlog, jeste lud. Ima kod nas ona izraz "Eto malo je naprasit#", Dedićeva je bila žustra, ali Marić nije popuštao.

"Nije, treba da odgovara, ali nije lud", rekao je psihijatar.

Psiholog i novinarka su se zakačili i oko priče kako je jedan mladić osuđen na šest meseci zatvora za pokušaj silovanja jer se devojka predomilila u poslednjem trenutku i rekla da neće seks.

"Trebalo je da dobije 6 godina", dobacila je Dedićeva.

"Zabluda muškaraca jeste da žena može da bude gola i da bude peting i da onda kaže "Stop! Neću dalje"", objasnio je Marić.

"Nismo jednaki. To se zna od Adama i Eve. Bog nam je dao mišiće i ne može da se zaustavi i zbog toga ide u zatvor, a vama je dao brokinu zonu, značajno veću i vi nas uvek pobedite verbalno", šokirao je psihijatar u jutarnjem programu Hepi televizije.

"Vi ste sad rekli ja njoj lupim šamar i odem u zatvor", pitala je voditeljka.

"U zatori je samo pet posto žena. Jesu li žene moralnije?, pitao se Marić.

Kurir.rs/Foto Pirintscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) URNEBESNO! Ovo je „najjaći“ čovek u mahali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track