8 MESECI JE MISLILA DA JE NADUTA ZBOG GLUTENA: A onda je otišla u WC supermarketa i saznala ŠOKANTNU istinu
Foto: Profimedia

POKLON ZA ROĐENDAN

8 MESECI JE MISLILA DA JE NADUTA ZBOG GLUTENA: A onda je otišla u WC supermarketa i saznala ŠOKANTNU istinu

Žena -

Sita Mina Arulampalam nije pomišljala da je trudna jer 10 godina koristi kontracepcije pogotovo nakon što joj je doktorka rekla kako verovatno ima netoleranciju na hranu.

Kuvarica, koja je celo vreme mislila da je naduta zbog netolerancije na gluten, bila je zadivljena otkrićem da je zapravo trudna čak 33 nedelje, a testirala se u WC u supermarketu.

Sita je na nagovor prijatelja ipak odlučila iskoristiti test trudnoće na rođendan svog partnera Tonija Dancea. Bio je pozitivan, a shvatila je da je dijete začeto samo nakon nekoliko nedelja njihove veze.

"Jednostavno nisam mogla da verujem. Nisam osećala nikakvo lupanje, nikakvu jutarnju mučninu, niti ostale simptome", kaže Sita.

"Toni i ja smo bili u tek na početku veze, nismo se trudili da dobijemo bebu i stvarno nisam znala kako će reagovati. Stavila sam test u torbu s poklonima i dala mu ga kad smo se vratili kući. U početku je mislio da se šalim, ali nakon što je prvi šok prošao, rekao je da mu je to najbolji rođendanski dar kojeg je ikad dobio".

foto: profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track