OVAKO ĆETE BEZ GREŠKE KUPITI KUPAĆI KOJI PRIKRIVA SVE VAŠE MANE: 4 načina kako da istaknete SAMO NAJBOLJE
Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

OVAKO ĆETE BEZ GREŠKE KUPITI KUPAĆI KOJI PRIKRIVA SVE VAŠE MANE: 4 načina kako da istaknete SAMO NAJBOLJE

Žena -

Ako je došlo vreme da se obučete u kupaći kostim a još uvek niste doveli figuru do savršenstva, bez brige! U odnosu na oblik tela, naučite kako da pronađete kostim koji će istaći samo ono najbolje.

1. Kruška

Imate široke i naglašene bokove? Najbolje bi bilo da donji i gornji deo kostima ne budu isti. Gornji deo može biti sa dezenom, karnerima ili cirkonima, na primer. Međutim, kada birate donji deo obratite pažnju - nikako ne treba biti upadljiv. Neka to bude najobičniji, jednobojni komad. Gornji je taj koji treba da, uslovno rečeno, skreće pažnju. Ako je donji deo u nekoj tamnijoj boji to će biti pun pogodak! Takođe, dame sa ovakvim oblikom tela mogu da nose i jednodelne kupaće kostime je im idealno pristaju.

2. Jabuka

Vi imate "problem" sa strukom, odnosno struk vam nije naglašen i neretno je u ravni sa grudima. Iz tog razloga, skrenite pažnju na nešto drugo. Na primer, ako se odlučite za jednodelni kupaći kostim onda izaberite neki sa "V" izrazom, to ce baciti akcenat na grudi pa struk neće biti primećen. Ako želite dvodelni kupaći kostim onda izaberite bokserice tamnijih boja. Gornji deo neka bude u nekoj jačem tonu ili oplemenjen zanimljivim dezenima.

3. Pravougaonik

Struk, bok i grudi su u jednoj ravni? To je oblik pravougonika. U ovom slučaju, birajte kupaće kostime koji imaju dekolte, tako ćete staviti akcenat na grudi. Jednodelni mogu da budu sa prugama ili prorezima koje ce odavati utisak da vam je struk uži nego što zaista jeste. Ako volite da ističete noge - samo napred.

4. Peščani sat

Ako vaše telo ima oblik peščanog sata onda samo odaberite kupaći kostim koji vam se dopada! Nije važno da li je jednodelni ili dvodelni, šareni ili jednobojni. Ove dame koje imaju uzak struk, šire bokove i grudi takve da mogu da nose svaki model, i svaki ce im savršeno pristajati.

foto: Profimedia

Ukoliko imate manje grudi, preporučuje se da nosite karnere ili resice na gornjem delu kupaćeg kostima. Ako imate višak kiligrama u predelu stomaka onda kupujte jednodelne kupaće kostime koji su naborani u prednjem delu. Ako želite bikini onda neka donji deo bude sa visokim strukom.

S druge strane, ukoliko imate velike grudi koje vam stvaraju problem prilikom odabira kupaćeg kostima, ima leka! Obavezno birajte kupaći kostim sa korpama. Jako je vazno da bretele budu deblje. Mora vam savršeno odgovarati u predelu pazuha, te pokušajte da svoj problem rešite kupaćim kostimima sa visokim izrezom.

Kao najvažnija stvar na koju ćete obratiti pažnju prilikom kupovine kupaćeg kostima jeste to da vam u njemu bude prijatno. Birajte one koji vas neće stezati, žuljati, spadati... Takođe, važno je da izaberete kostime koji se brzo suše, jer će vam to biti lakše i prijatnije.

(Kurir.rs/Jollymagazine.com/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track