OTIŠLA JE KOD PODSTANARA DA UZME KIRIJU: Kad joj je otvorio vrata, odmah je ZATRAŽILA razvod od supruga! Evo šta je ušlo u NJU!
Foto: Profimedia

OČAJNA MAJKA TRAŽI SPAS ZA ĆERKU

OTIŠLA JE KOD PODSTANARA DA UZME KIRIJU: Kad joj je otvorio vrata, odmah je ZATRAŽILA razvod od supruga! Evo šta je ušlo u NJU!

Žena -

Očajna majka zabrinuta je zbog svoje ćerke koja je odlučila da se razvede od muža s kojim je već dugo u braku i s kojim ima sina. Sad odlazi kod podstanara s kojim je započela vezu...

Poštovani Mevludine, Zabrinuta sam za ćerku. Ima 36 godina, udata je, već 11 godina je u braku. Imaju sina od 10 godina. Kupili su stan na otplatu i sve je bilo dobro dok nije kupila kuću. U kući je bio podstanar, koji je tu, naravno, ostao kad je došla po prvu stanarinu da joj plati. Od onda je sve gotovo zaboravila, dete i muža, i sad traži razvod i odlazi podstanaru. Ne znam što se tu dogodilo da je tako luda.

šifra: očajna mama

ŠOKANTNA ISPOVEST HRVATSKOG ŽIGOLA Grofica (70) je u vreme SFRJ bila sa pola Centralnog komiteta, a ja sam uzeo vijagru i očekivao najgore. Bilo je još gore...

Ovakav je odgovor dobila Draga gospođo, vaša ćerka je pogrešila i sad je zaluđena. Kreativna je i energična, ali i posesivna i nezadovoljna. Zadužila se za stan, nije ni to rešila pa kupila kuću, ulazi iz problema u problem. Suprug joj je dobar. Vidim da je bio pažljiv i siguran i u sebe i u nju, ali ona je pogrešila. On je spoznao da je sve to bilo nepotrebno. Vidim da u zadnje vreme oni ne funkcionišu, a sve zbog njenih nepromišljenih postupaka.

Biće još kriza. Treba se potruditi da ne dođe do većih problema i razvoda braka jer to im je na pomolu. Vidim da im se može pomoći i da bi trebalo očuvati brak jer on bez nje i ona bez njega neće uspeti. Trebalo bi razgovarati i doći do kompromisa kad je prođe zaluđenost.

foto: Reuters

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track