SAMI NAPRAVITE PROFESIONALNU FRIZURU: Trikovi za dame i muškarce za koje je potrebno nekoliko minuta
Foto: Profimedia

Sjajni predlozi

SAMI NAPRAVITE PROFESIONALNU FRIZURU: Trikovi za dame i muškarce za koje je potrebno nekoliko minuta

Žena -

Ukoliko ste umorni od zakazivanja termina, plaćanja i odlaska kod frizera, postoji rešenje da imate uvek uredno sređenu i ošišanu kosu, a da vam za to treba svega nekoliko minuta! Pogledajte predloge koji će vas oduševiti, jer su praktični, efikasni i pristupačni.

Bežična mašinica Rozia, će vas oduševiti svojim performansama. Njena cena je samo 1499 rsd, ( Volti: 220-240V, frekvencija: 50Hz, a napajanje: 5W ). U kompletu dobijate mašinicu, češalj, bočicu sa uljem za podmazivanje, češalj za mašinicu (3mm, 6mm, 9mm, 12mm), kabl za punjenje i garanciju od 2 godine. OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Drage dame, volite da pravite lokne, talase, ili ispravljate kosu? Ne treba vam tri aparata za pomenute frizure, već sve možeti imati u jednom uz 3 u 1 Styler! Ekskluzivna ultra-polirana keramička ploča, pravi sjajne frizure za samo nekoliko minuta! Ispravite, uvijte, naberite vašu kosu sa podesivom regluacijom temperature do 200 stepeni. Idealna je za sve tipove kose, prianjanje je otporno na toplotu, ima zaštitni poklopac i automatsko isključivanje. Njena cena je samo 1699 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima. Uz ovaj uređaj dobijate 24 meseci garanciju!

foto: Promo
foto: Promo

Zaboravite na zakazivanje kod frizera! Sami sredite svoju frizuru i bradu! Rozia je profesionalna mašinica za šišanje, bežična, ergonomičnog dizajna, lepo leži u ruci, ima izuzetno oštar i precizan nož, podesivi ugao sečiva, a može raditi i direktno na struju! Uz nju dobijate 4 češlja/nastavka za šišanje – 3-12mm, ulje za podmazivanje mašinice, adapter za punjenje i četkicu za čišćenje. Sjajan podatak je da imate i 2 godine garancije! Njena cena je 2699 rsd, OVDE je možete naručiti, ili pozovite na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

* Akcijeske cene, traju do isteka zaliha.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

( Promo tekst - Foto: Profimedia, Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track