RASKINULI SU U SUZAMA, ALI SU JEDNO DRUGOM DALI OBEĆANJE: 20 godina kasnije su se sreli i... KAO IZ FILMA!
Foto: Pritnscreen

SUDBINSKA LJUBAV

RASKINULI SU U SUZAMA, ALI SU JEDNO DRUGOM DALI OBEĆANJE: 20 godina kasnije su se sreli i... KAO IZ FILMA!

Žena -

Par se rastao u mladosti uz dogovor da se venčaju u četrdesetim godinama ako budu samci, a sudbina je "promešala karte" i spojila ih upravo nakon dve decenije.

Mari Gordon (45) i Rajs Meklelan (43) posle slučajnog susreta 2015. ponovo su počeli da se druže, zaljubili se i na kraju venčali 25. marta 2017. godine u Edinburgu. To ništa ne bi bilo posebno da se oni još davne 1995. godine, kada su raskinuli, nisu dogovorili da se venčaju ukoliko oboje budu sami u 40. godini života.

"Nikad neću zaboraviti dan kad smo raskinuli. Sećam se tačno razgovora kad smo se dogovorili da ako u četrdesetima budemo sami da se opet povežemo i venčamo. I dalje ne mogu da verujem da smo to stvarno uradili”, prepričava šminkerka Mari.

Za Rajsa kaže da je ljubav njenog života, kao i on za nju. Prvi put posle raskida sreli su se 2009. godine.

"S prijateljicom sam otišla na modnu reviju koju je organizovala u dobrotvorne svrhe. Rajs je volontirao u tom dobrotvornom društvu i radio na reviji. Sreli smo se i posle revije svi zajedno otišli na piće. Među nama se ponovo pojavila iskra. Ali u tom trenu oboje smo bili u vezama i ni on ni ja nismo hteli ništa da preduzmemo. Uostalom ja sam tad živela u Kornvalu, a on je bio u Edinburgu”, priseća se Mari.

Tri godine posle susreta s Rajsom Mari je prekinula vezu dugu 12 godina i preselila se u Edinburg. Nijedno od njih dvoje se nije venčalo ili imalo decu tokom tih godina. Rajs je bio u više kraćih veza, ali većinu vremena je proveo kao samac.

"Jednog dana sam srela Rajsovu mamu i sestru i pitala za njegov broj. Našli smo se na piću i bilo je lepo, ali još sam patila za bivšim dečkom. Godinu kasnije sam saznala da Rajsova mama ima rak i da je u bolnici. Nazvala sam ga i polako smo se ponovo počeli zbližavati, a par meseci kasnije počeli smo da izlazimo. Osećala sam se nesigurno i brzo sam prekinula vezu, iako sam se ponovo zaljubila. Bilo me je strah da me opet neko ne povredi”, objašnjava Mari.

Tek 2015. Rajs i Mari su odlučili ponovo da uđu u vezu i daju šansu jedno drugom.

"Nedugo posle još jednog slučajnog susreta imala sam nesreću na poslu u kojoj sam povredila koleno. Rajs je bio svo vreme sa mnom. Pričali smo, zasmejavao me, išao u prodavnicu za mene, čak i pripremao obroke. Shvatila sam da je on tačno onakav muškarac kakvog sam uvek htela i da ga nikad u potpunosti nisam prestala da ga volim. Sledeće godine smo se verili, a 25. marta 2017. napokon postali muž i žena. Hteli smo dan pre na godišnjicu smrti moje majke, ali nije bilo slobodnih termina. Često je se setim, jer je uvek govorila da ono što je za mene neće proći pored mene, a da ne primetim. I bilo je tako", zaključuje Mari.

Kurir.rs/Dejli mejl/Foto printscree/facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track