NOVO – GPS sat za decu: Uvek budite sigurni da je vaše dete bezbedno (sat sa lokatorom, mogućnošću pozivanja i slanja poruka)
Foto: Promo

NOVO – GPS sat za decu: Uvek budite sigurni da je vaše dete bezbedno (sat sa lokatorom, mogućnošću pozivanja i slanja poruka)

Žena -

Budite sigurni da je vaše dete sigurno čak i kada kasni kući. Ne dozvolite da mu se nešto loše dogodi i imajte kontrolu nad njegovom lokacijom – ovaj GPS sat će vam pomoći u tome. Pogledajte OVDE kakve sve mogućnosti ima!

Najveća prednost ovog sata za decu jeste ta što zahvaljujući lokatoru preko aplikacije uvek možete da pratite gde se vaš mališan nalazi. Tako ćete moći da budete sigurni gde je kada ga nema duže iz škole, kada kasni sa treninga ili ostaje duže kod drugara. Sve dok ima sat na ruci, moći ćete da vidite gde je. A kada skine sat, o tome će vam na telefon stići obaveštenje i moći ćete da reagujete na vreme ako je potrebno. Sjajna opcija: moći ćete da pozovete svoje dete na sat, a on će moći da prima pozive od 10 brojeva koje vi podesite. Danas je GPS sat OVDE na velikom SNIŽENJU, a može da se poruči i na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Osim poziva, dete će u svakom trenutku moći da vam preko sata pošalje kratku glasovnu poruku koju ćete moći da preslušate preko aplikacije, a i vi ćete imati mogućnost da mu pošaljete i glasovnu i tekstualnu poruku.

Zašto je za mališane ovo bolje od telefona? Umesto da igraju igrice na telefonu, više će se igrati sa drugarima, provoditi vreme u prirodi, baviti se kreativnijim aktivnostima. A u školi im telefon neće odvraćati pažnju i podsticati neodgovornost tokom časa.

Sa ovim genijalnim GPS satom ćete imati mnogo veću kontrolu, pa ćete samim tim mnogo manje brinuti.

Iskoristite AKCIJU i poručite GPS sat za svoje dete po nikad nižoj ceni! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track