Najnovije vesti

NIJE VAM POTREBNA DIJETA: Primenite OVE trikove i gledajte kako se kilogrami tope!
Foto: profimedia

nikad lakše

NIJE VAM POTREBNA DIJETA: Primenite OVE trikove i gledajte kako se kilogrami tope!

Žena

Svaka žena želi da ima savršenu figuru, ali mnogim to ne polazi za rukom. Kako bi smršale obično posežemo za dijetama koje nisu zdrave, ali postoji i mnogo jednostavniji način da izgubite kilograme.

Evo nekoliko trikova za smanjen unos kalorija uz koje ćete bez većih promena u načinu života i ishrane dostići željenu kilažu.

Pažljivo sa orašastim plodovima Orašasti plodovi su izuzetno zdravi zbog čega bi trebalo da budu obavezan deo vaše ishrane. Sadrže zdrave masnoće, ali one nisu problem. Problem je to što se sa orašastim plodovima teško možemo kontrolisati. Retko ko se zadrži na jednoj šaci. Ako baš ne možete biti umereni, odlučite se za pistaće jer dve šake sadrže 159 kalorija.

Pijte kafu bez mleka

Kafa sa mnogo mleka može imati čak i do 300 kalorija.

foto: profimedia

Kratki espreso ima tek 30 kalorija Prebacite se na običnu crnu kafu učinite uslugu svojoj figuri. Smanjite unos sokova i šećera – Često zaboravljamo da su i sokovi i zaslađena pića kalorični. Šoljica zaslađenog čaja može imati i do 180 kalorija Gazirani i negazirani sokovi često su najveća opasnost za vitku figuru. Stoga, kad god je to moguće izbegavajte sokove i zaslađivanje napitaka i smanjićete unos kalorija za čak 400.

Izberite manje tanjire

Istraživanja su pokazala da osobe koje jedu hranu sa manjih tanjira pojedu manje, ali zbog toga ne ostanu ništa manje siti. Možda vam se ne čini djelotvornim trikom, ali svakako je vredan isprobavanja.

Nemojte jesti pred televizorom Osobe koje jedu pred televizorom najčešće i nisu svesne količine hrane koju pojedu. Ako se teško kontrolišete jedući grickalice ispred televizora, odlučite se za kokice koje, ako nisu pržene na maslacu i nisu mnogo posoljene, imaju jako malo kalorija.

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena/Foto:Profimedia  

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...