GDE JE NJEMU PAMET?!

CELI SVET SE PITA DA LI JE ON ZREO: Seksi voditeljku VREMENSKE PROGNOZE želi 6 miliona muškaraca, a on je šutnuo zbog OVE video igrice (VIDEO)

Žena -

Profesionalni gejmer Daglas Martin (23) raskinuo je s prelepom devojkom Jenetom Garsijom kako bi imao više vremena da igra igricu Call of Duty.

On je podelio video u kojem objašnjava zašto njegova veza nije mogla da opstane, a sve zbog igrice i njegove želje da bude najbolji.

Martin i Jenet su bili u vezi tri godine, ali on više nije imao dovoljeno vremena za nju, a to njegovo priznanje šokirao je celi svet i video koji je podelio pregledalo je više od 77.000 ljudi.

"Jenet i ja više više nismo zajedno. Ona je sjajna devojka i zaslužuje najbolje. Prelepa, pametna je, bila je odlična devojka. Znam da zvuči čudno sve što kažem, ali morao sam to da uradim", počeo je svoju ispovest.

I love you guys ❤️

Објава коју дели Yanet Garcia ?? (@iamyanetgarcia) дана

Rekao je da je pre tri godine otišao za Meksiko Siti kako bi je upoznao, a onda su se posle godinu dana zabavljanja preselili u Njujork. Sve se počelo da se menja kada se Jenet vratila u Meksiko Siti kako bi nastavila da se bavi glumom i modelingom. Ona se vratila na TV gde je radila kao voditeljka vremenske prognoze.

Međutim, on nije mogao da prestane da igra igrice i 24 sata je igrao Call of Duty i kada se preselila nije ni slutio da će biti tako teško da održi vezu na daljinu.

"Hoću da osvojim prsten, želim da osvojim svetsko prvenstvo, ono što želim u ovom trenutku jeste da završim Call of Duty, jer to volim najviše. Sve ću da uradim kako bih postao šampion", objasnio je i između lepotice i igrice izabrao je igricu.

"Dan traje 24 sata i jednostavno nisam imao dovoljno vremena za nju. Sada imam obavezu", rekao je Martin.

I Jenet, koja na Instagramu ima 6,5 miliona pratilaca, objavila da je raskinula sa dečkom sa slomljenim srcem.

Kurir.rs/Dejli mejl/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track