BAKTERIJE SA SVIH STRANA: Kako da budete sigurni da ste sa poda očistili i priljavštinu koju ne vidite?
Foto: Promo

BAKTERIJE SA SVIH STRANA: Kako da budete sigurni da ste sa poda očistili i priljavštinu koju ne vidite?

Žena -

Konačno je krenulo dugo iščekivano lepe vreme! Prozori i terasa se širom otvaraju i preko dana i uveče, a sa toplim vazdhom ulazi i “tona” PRAŠINE! Ovo će vam pomoći da pod očistite “čas posla” i uklonite svu prašinu i bakterije koje su se na njemu sakupile – pogledajte OVDE !

Čistač podova sa prskalicom je najpraktičnija stvar koju ste ikada probali! Njime ćete podove očistiti brže nego bilo kojim drugim običnim mopom, a pritom će vam biti neuporedivo lakše da to uradite – nećete morati da se saginjete i krivite kičmu, nećete morati za sobom da vučete kofu s vodom i raznoraznim sredstvima! Kako? Spray Mop na sebi ima rezervoar! U njega sipate vodu i po želji dodate sredstvo za čišćenje koje inače koristite. Samo prsnete, prevučete mikrofiber krpom koja se nalazi na dnu mopa i vaš pod je savršeno čist! Danas ovaj super praktični čistač poda možete kupiti po HIT CENI od samo 1690 rsd OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Ovaj fantastični čistač sa prskalicom je jednako pogodan za sve podne površine: za pločice u kuhinji i kupatilu, za laminat, parket, brodski pod. Ubrzaće svakodnevno održavanje kuće, ali ga i olakšati. Donji deo mopa ima mogućnost rotiranja za 360 stepeni, pa ćete njime uspeti da dođete i do teško dostupnih površina.

Ne propustite da iskoristite današnje veliko SNIŽENJE i kupite sebi

čistač podova sa prskalicom po fenomanalnoj ceni pozivom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non-stop.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track