MEGAN ZA HALJINU DA I DO 75.000 FUNTI: Svaki dan u novoj toaleti, ali zato uvek iste cipele
Foto: Profimedia

MODNA IKONA

MEGAN ZA HALJINU DA I DO 75.000 FUNTI: Svaki dan u novoj toaleti, ali zato uvek iste cipele

Žena -

Otkad je postala član kraljevske porodice, Megan Markl nalazi se pod budnim okom javnosti, gde god da se pojavi.

Ona se tako pridružila Kejt Midlton, koja je do sada bila miljenica širom sveta. Svaki njihov modni izbor osvane na portalima i naslovnicama i uvek izgleda elegantno i u skladu sa prilikom. Bilo da same biraju toalete i detalje, ili imaju pomoć stilista, za izgled bez greške potrebno je izdvojiti veliku sumu novca.

Časopis Daily Mail objavio je podatak da je od kraljevskog venčanja za garderober vojvotkinje od Saseksa izdvojeno otprilke 206.000 dolara.

U tu sumu uračunate su cene toaleta i detalja za 15 zvaničnih pojavljivanja

foto: Profimedia

Interesantno je napraviti poređenje sa novcem utrošenim na modne kombinacije vojvotkinje od Kembridža. Naime, Kejt je prema pisanju časopisa, za celu proteklu godinu potrošila 156.000 dolara. Ukoliko Megan nastavi da nas zadivljuje svojim izgledom i u narednom periodu, procena je da će do kraja 2018. godine cifra na računu premašiti milion američkih dolara.

Međutim, mora se priznati da Megan uglavnom napravi pravi izbor, i dostojanstveno nosi titulu vojvotkinje. Setimo se samo krem haljine koju je ponela prilikom posete Česteru, kada joj je društvo pravila kraljica lično… Ili midi žute haljine na nedavnom prijemu u Londonu.

Pripadnici kraljevske porodice ne primaju poklone ili pozajmice, te se svi pitaju odakle novac za papreno skupu garderobu za jednokratnu upotrebu. Pre venčanja, Megan je sama bila zadužena za troškove oblačenja, a sada je tu ulogu preuzeo princ Čarls. Podsećanja radi, balska haljina koju je nosila prilikom veridbe koštala je čak 75.000 dolara.

Ono što se može primetiti jeste da troši mnogo novca na toalete, ali stalno nosi iste cipele.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track