CALISTA LUXURY RESORT 5*: Elegantna dama Beleka na peščanoj obali
Foto: Promo

CALISTA LUXURY RESORT 5*: Elegantna dama Beleka na peščanoj obali

Žena -

Belek jeste svakako čuven po izuzetno luksuznim hotelima i po odmaralištima sa prostranim terenima za golf. Teško da se možete razočarati, koji god izbor da napravite. Na samo 4km od centra Beleka i dvadesetak minuta vožnje od aerodroma u Antaliji, nalazi se hotel sa pet zvezdica i Ultra All Inclusive uslugom – Calista Luxury Resort .

Hotel Calista Luxury Resort 5* nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, koja ima dok, plavu zastavicu i na kojoj je naravno, za goste hotela, besplatno korišćenje ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira.

foto: Promo

Akva park ima bazen sa četiri tobogana, a pored toga, hotel raspolaže sa još tri otvorena bazena, od kojih se jedan greje, otvorenim i zatvorenim bazenom za decu. Sportski program, tereni i obuka za razne aktivnosti, takođe su na raspolaganju gostima ovog luksuznog hotela. Spomenimo par – tenis, odbojka na plaži, ples, fitnes, pikado, boćanje, pa zatim časovi plesa, bioskop, diskoteka i večernja animacija za decu i odrasle.

foto: Promo

Callos Spa centar koji se prostire na tri i po hiljade kvadratnih metara, na čak dva sprata, predstavlja pravu oazu opuštanja. Dva turska kupatila, tri saune, đakuzi, snežna fontana...

foto: Promo

Resort ima glavni restoran sa odličnom uslugom, a izuzetno interesantno je da ima i svoju laboratoriju za kontrolu kvaliteta hrane, kao i prestižnu nagradu Green Star, koja se dodeljuje pojedincima i organizacijama za zasluge u očuvanju i održavanju zdrave i stabilne životne sredine.

Uz rezervaciju i manju doplatu, gosti mogu koristiti i čak, još šest a la carte restorana među kojima su naravno restorani turske, italijanske, japanske kuhinje i jedan riblji restoran. Za decu do 17 godina tu je Calimero Kids Club, a i odrasli i deca će uživati u snek restoranima kojih ima tri, u vitamin baru ili nekom od preostalih sedam barova.

foto: Promo

Hotel Calista Luxury Resort 5* , kao što i sami možete da primetite, zaslužuje preporuku po svakom aspektu. Preostalu ponudu hotela u Beleku , u nekom drugom mestu na Antalijskoj obali , ili pak na nekoj sasvim drugačijoj destinaciji, poput Malte ili Kipra . Preko cele godine možete posetiti egzotični Egipat , a u organizaciji turističke agencije 1 A Travel i ploviti Nilom i upoznati se na najbolji i najzanimljiviji način sa drevnom civilizacijom, ali i Egiptom danas.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track