Najnovije vesti

IMALA JE 160 KG I NIJE MISLILA DA JE DEBELA: Na fakultetu od stomaka nije mogla da sedi za klupom i morala je nešto da uradi! Ovako je smršala 100 KG i sad je BOMBA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

SVE JE U ODLUCI

IMALA JE 160 KG I NIJE MISLILA DA JE DEBELA: Na fakultetu od stomaka nije mogla da sedi za klupom i morala je nešto da uradi! Ovako je smršala 100 KG i sad je BOMBA! (FOTO)

Žena

Aleksandra Osipova imala je oko 160 kilograma i nije mislila da je mnogo debela jer je živela u porodici punoj ljubavi, a u školi je deca nisu zadirkivala zbog viška kilograma.

Od rođenja je bila punija jer je jela mnogo slatkiša i kolače. "Dešavalo se da mama i ja, kada sednemo za sto, ne ustajemo sve dok ne pojedemo celu tortu", priznala je Aleksandra.

Da ima problema sa kilogramima postala je svesna kada je krenula na fakultet. Naime, imala je velikih problema da sedne za sto u amfiteatru. Od stomaka nije mogla da sedne za sto, pa ga je morala uvlačiti, a to joj je bilo i bolno i naporno.

??‍?

Објава коју дели Александра Осипова (@sashaosip95) дана

"Odrastala sam u atmosferi ljubavi i brige. Niko me nije zadirkivao. Jela sam sve što sam želela, kolače, slatkiše", rekla je.

"Moji prijatelji na univerzitetu su bili iznenađeni načinom na koji sam se oblačila. Uopšte se nisam stidela svoga tela. Međutim, ubrzo sam shvatila da sa ovakvim izgledom neću moći da nađem dečka. Znala sam da imam višak kilograma, ali ne i da sam baš debela, a nisam mogla da sedim normalno na predavanjima", rekla je Aleksandra.

Tada je odlučila da smrša prvih 10 kilograma. Počela je da se bavi sportom i da jede zdravije. Kako je uspela da smrša prvih 10 kilograma, odlučila je da nastavi da se pridržava režima koji je davao rezultate.

Sada trči osam kilograma dnevno, a dva puta nedeljno ima kardio trening. Za tri godine, Aleksandra je izgubila ukupno 100 kilograma i sada ima 57 kilograma.

Međutim, sada se bori sa viškom kože oko njenog stomaka, ali se nada da će to uspeti da reši plastičnom hirurgijom.

Kurir.rs/The Sun/ Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja