IMALA JE 101 KILOGRAM U 13. GODINI: Svi su je vređali i pala je u strašnu depresiju, a danas je misica i svi joj zavide na izgledu! NEVEROVATNO (VIDEO, FOTO)
Foto: printScreen Jutjub

NEVIĐENA TRANSFORMACIJA

IMALA JE 101 KILOGRAM U 13. GODINI: Svi su je vređali i pala je u strašnu depresiju, a danas je misica i svi joj zavide na izgledu! NEVEROVATNO (VIDEO, FOTO)

Žena -

Džoana Džozef je sa samo 13 godina imala 101 kilogram i zbog toga je stalno bila na meti napada nasilnika u skoli.

Kada je napunila 21 godinu, priznala je da je za svaki obrok jela do pet tanjira pirinča, a u međuvremenu je uspela da okrene svoj život.

Devojku indijskog porekla u školi u Maleziji brutalno su ismejavali, a rugali su joj se čak i učitelji i nastavnici. Zbog toga je pala u depresiju i jela još više.

"Imala sam 60 kilograma sa samo 7 godina i bila sam najdeblje dete u predškolskom uzrastu. Učitelji su mi se rugali, ali i drugari", kaže ona.

Pala je u depresiju zbog toga što nije imala prijatelje s kojima bi razgovarala, a kako bi ostala normalna vodila je dnevnik i pisala pesme. U to vreme slušala je Linkin Park i Džastina Bibera, a kada je napunila 16 godina odlučila je da je vreme za promene. Svoje nezdrave navike u jedenju zamenila je voćem i povrćem.

foto: printScreen Jutjub

Umesto da ide u teretanu, svake noći dva sata je trčala po poljima koji joj okružuju dom. Uz takav režim uspela je da izgubi mnogo kilograma i vaga je konačno pokazala 50 kilograma! Ali, negativni komentari nastavili su da se nižu.

Throwback to one of my favourite makeup days with @rachel.david.allymuthu ❤️

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on

"Čak i kada sam izgubila toliko kilograma, svi su pričali da se drogiram, da sam zavisnica i tako dalje. Maltretirali su me svaki dan, čak i vlastiti prijatelji jer sam bila debela i verovatno sam im izgledala ružno. Moji rođaci napravili su mi pakao od života. Prolazila sam kroz pakao između 12. i 16. godine sve dok nisam odlučila da preuzmem stvari u svoje ruke. Shvatila sam da ako sada nešto ne uradim, tako će biti zauvek", ispričala je.

You only know a part of me, I’m a universe of secrets ? #missgrand #judging

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on

Bez teretane i preparata, sa dobrom ishranom uspela je da smrša. Sada je postala traženi model, a na takmičenju Miss India Worldwide ove godine je osvojila drugo mesto, a pre dve godine je ponela laskavu titulu Miss Selangor Earth.

Njena transformacija je ljudima bila neverovatna i oni koji je vide ne mogu da veruju da je osoba na slikama ista ona koju imaju pred sobom.

"Ako mogu ja, recite mi iz kog razloga ne možete i vi. Sve je u glavi, Ako imate ciljeve posvetite im se. Dokažite svima oko sebe da ste više od onoga što vam oni o vama pričaju", zaključila je devojka koja je sada mnogima inspiracija.

If I cannot bend heaven, I will raise hell ?

A post shared by Joanna Joseph (@officialjoannaj) on

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track