NOVO – ZA LAKŠE KUPANJE PASA: Crevo za kupanje ljubimaca sa SPECIJALNOM prskalicom „na klik“
Foto: Promo

NOVO – ZA LAKŠE KUPANJE PASA: Crevo za kupanje ljubimaca sa SPECIJALNOM prskalicom „na klik“

Žena -

Kupanje ljubimaca više ne mora da bude mukotrpno i da dugo traje! Ovo specijalno crevo će vam pomoći da okupate svog psa brže i lakše nego ikada pre – pogledajte OVDE detalje!

Aquapaw crevo nema običnu prskalicu, već prskalicu koja po sebi ima mekane kuglice koje omogućuju detaljnije kupanje i raščešljavanje dlake vašeg psa + što ga masiraju i tako poboljšavaju cirkulaciju (a bolja cirkulacija znači lepša i sjajnija dlaka)! Ono što je najbolje od svega je što prkalica može da se fikira za dlan i aktivira se iklikom na sredinu. Ne morate uopšte da je skidate kad „pauzirate“ vodu, što znato ubrzava kupanje. Aquapaw crevo je sada na SUPER SNIŽENJU i košta 1990 rsd – poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Kaiš na prskalici je podesiv, pa vas neće nepotrebno stezati niti vam spadati sa ruke. U pakovanju se dobijaju i adapteri za tuš, ako kupate svog ljubimca u kadi, ali i za baštensko crevo, ako odlučite da ga kupate napolju.

Pogledajte u sledećem videu koliko je praktično ovo crevo:

Iskoristite ovo fenomenalno SNIŽENJE i kupite Aquapaw crevo za kupanje ljubimaca po HIT CENI OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track