RADILA JE KAO MASERKA 10 GODINA: Onda joj je sinula OVA NEOBIČNA ideja i sada NEDELJNO zarađuje više od 1.100 dolara! (FOTO)
Foto: Printscreen Fejsbuk

RAZVILA NEOBIČAN BIZNIS

RADILA JE KAO MASERKA 10 GODINA: Onda joj je sinula OVA NEOBIČNA ideja i sada NEDELJNO zarađuje više od 1.100 dolara! (FOTO)

Žena -

Australijanka Džesika O Nil je deset godina radila kao maserka i terapeut, a onda je odlučila da u ponudu tretmana koje nudi pre šest meseci uvrsti i jedan neobičan tretman.

Naime, ova majka troje dece profesionalno mazi ljude. Nedeljno grleći i mazeći nepoznate ljude ona zaradi više od 1100 dolara.

Posao obavlja u garsonjeru u Kvinslendu u Australiji, u istom gradu u kom i živi sa porodicom.

Ona priznaje da je samo od maženja u proteklih 6 meseci zaradila više od 70 hiljada dolara. Tvrdi da maženje, za koje je potrebno izdvojiti 60 dolara po satu, pomaže ljudima da izađu na kraj sa usamljenošću ili depresijom.

Većina njenih klijenata jesu muškarci stariji od 35 godina, ali ima i žena u zrelim godinama, kao i mladih koji na prvom mestu dolaze jer su "distancirani jedni od drugih u digitalnom dobu".

Uvek imam dobru reakciju od ljudi koje sam grlila. Svi vole da se maze. Svi imaju samo želju da se povežu sa nekim", istakla je Džesika i otkrila da je imala svega jedno ili dva neprijatno iskustvo.

Takođe, zanimljivo je da je ova mlada mama rekla kako njen suprug Džejson (34) nema baš ništa protiv njenog zvanja, te da je podržava od prvog dana.

Kurir.rs/Mirror/Foto: Printscreen Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track