HTELA JE RASKOŠNO I GLAMUROZNO VENČANJE U VENECUELI! Od gostiju je tražila da joj U KOVERTU stave 1.500 $: NISAM JA JEFTINA K.RVA! A onda se našla u čudu...
Foto: Profimedia

VERILA SE SA 18 I RODILA MU DETE

HTELA JE RASKOŠNO I GLAMUROZNO VENČANJE U VENECUELI! Od gostiju je tražila da joj U KOVERTU stave 1.500 $: NISAM JA JEFTINA K.RVA! A onda se našla u čudu...

Žena -

Susan iz Amerike je ceo život sanjala raskošno i glamurozno venčanje na tropskom ostrvu u Venecueli, ali da bi se to izvelo, svaki gost je trebalo da da 1.500 dolara!

Većina gostiju na to nije pristala pa je Susan odučila da prekine sve odnose s njima, ali i svojim verenikom, te je umesto toga krenula na put u Južnu Ameriku, a svoje je razloge objasnila u podužoj objavi na Fejsbuku.

Ispričala je kako se u svog verenika zaljubila kad joj je bilo 14 godina, sa 18 su se verili, a ubrzo dobili i dete. Godinama su štedeli za veliko venčanje, ali nisu uspeli da skupe dovoljno novca.

"Zato smo tražili da nam gosti doniraju 1.500 dolara. Naglasili smo da ne treba da dolaze na venčanje ako ne možete doneti. To je nešto čemu prisustvujete jednom u životu. Šta je 1.500 dolara? To je cifra kućnog budžeta, čula sam da ljudi traže i puno više", napisala je ona.

foto: Profimedia

Koliko god se trudila to da objasni ljudima, čini se da se nikom nije svidela ta ideja.

"Odjednom su svi počeli da odustaju, uključujući moju kumu. Moju najbolju prijateljicu iz detinjstva. Moju porodicu", žalila se ona.

Njen verenik je i dalje želeo da se venča sa njom i predložio je da raskošno venčanje u Venecueli zamene jeftinijom verzijom, poput one u Las Vegasu.

"Nasmejala sam mu se u lice, ali on je bio mrtav ozbiljan. Želeo je jeftino, odrpano venčanje u Vegasu. Je li on normalan? Kao da sam ja nekakva jeftina ku.va. Nazvala sam svoju kumu i isplakala se, a ona mi je, umesto da mi pokaže saosećanje, rekla da tražim previše i da bi trebalo da se držim budžeta. Samo sam htela da budem Kardašijanka na jedan dan. Nazvala sam je lošim izgovorom za prijateljicu i spustila joj slušalicu", otkrila je ona.

Suzanine deveruše i kuma tražile su da im vrati novac koji su joj dale, ali ona to odbija tvrdeći da je pretrpela veliki stres zbog njih.

"Prijateljski podsetnik za vas. Ne posedujete me. Sve vas zmije sam izbacila iz svog života", zaključila je čudna mlada.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track