NEKE ĆETE OPROSTITI, A DRUGE ĆE VAS IZBACITI IZ TAKTA: Muškarci najčešće LAŽU u vezi ovih 7 stvari!
Foto: Profimedia

PAZITE

NEKE ĆETE OPROSTITI, A DRUGE ĆE VAS IZBACITI IZ TAKTA: Muškarci najčešće LAŽU u vezi ovih 7 stvari!

Žena -

Gotovo i da ne postoji žena koja se ne bori barem s jednim kompleksom koji joj je glavna preokupacija, ali ni muškarci nisu oslobođeni ovog bremena. Evo čega se muškarci stide i o čemu najčešće lažu.

Godine

I dok u tinejdžerskim danima, kako bi osvojili devojke, lažu da su barem pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno, postaju tridesete.

Visina

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama, pa ako je vaš muškarac približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama.

foto: Profimedia

Primanja

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. U današnje vreme, kada je spoljašnjost privlačnija od one prave unutrašnje lepote, teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani.

Kozmetika i nega

Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke, sjajne i mirisne kože. Iako vam neće otkriti, ali većina muškaraca će rado da isproba proizvode za negu lica, tela i kose.

Broj kilograma

Težina je svakako nešto o čemu ne želi da priča većina žena, a ako je to potrebno, bez ikakve griže savesti će reći laž. Slično je i s muškarcima, ali u oba smera. Istraživanja su pokazala kako će 60odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, zavisno od kompleksa mršavosti ili debljine.

foto: profimedia

Seksualna aktivnost

Seksualna moć vrlo je jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga, vrlo često se u takvim pričama nađe i neka laž. Laž o većoj seksualnoj aktivnosti posebno je prisutna kod slobodnih muškaraca koji se međusobno takmiče.

Veličina polnog organa

Ovo područje nije potrebno objašnjavati jer je od pamtiveka veličina polnog organa bila dokaz muškosti. Iako veličina ne garantuje kvalitet, što može da potvrdi veliki broj žena, nećemo ulaziti u detalje, jer šta god mi rekle, oni će tvrditi suprotno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track